1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.4 thread_creat dulicate

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by vinhtq, Nov 8, 2014.

  1. vinhtq

    vinhtq Member

    When I type the title of the post, XF loading, afterthat 2 lines of title come out, and the structure is broken. Ihavetry to revert temp, dis addon, change theme but no help.

    Link demo Solved

    I would very love if @Mike and @Brogan help me, as I havetry all days, with noresult :(
    Last edited: Nov 8, 2014
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    I don't really understand the issue.

    However, the usual approach applies - disable all add-ons and test in a completely unedited default style with all custom JS removed.
    vinhtq likes this.
  3. Martok

    Martok Well-Known Member

    I can see the problem - as you start typing in the thread title box, a second one then appears underneath it.

    As Brogan says, you need to follow the steps he has suggested to resolve this issue.
  4. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    This is more than likely an add-on at play.
    vinhtq likes this.
  5. Martok

    Martok Well-Known Member

    Please follow the steps suggested by Brogan to see if the issue still exists.
    vinhtq likes this.
  6. vinhtq

    vinhtq Member

    After testing, the problem is with the addon oon Smilar Thread 3.6, whichI recently updated. THankyou all.

Share This Page