1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Thread list Reply color is weird.

Discussion in 'Styling and Customization Questions' started by Recolance, May 16, 2013.

  1. Recolance

    Recolance Member

    http://gyazo.com/9bccd1df0b31d72107d78cff6b210bd9

    For some reason it's changing to this color, and it has an odd shape too. its not a perfect square, I also cantfind any properties of this. No clue why, also sorry for posting often :p Trying to release this site within an hour and im prettying it up the best i can.
     
  2. Recolance

    Recolance Member

  3. Tracy Perry

    Tracy Perry Well-Known Member

    Well... when I get up today I'll take a look at it... it's 5:40am here right now... so most of North America has been sleeping so you have to depend on the other side of the world for a response usually. Also, expecting a response in 2 hours is a "little" unrealistic. Have you researched the resource list.
    Is this a custom style? Is it one you have modified? Have you made edits in EXTRA.css that have an !important that pertains to the areas of said interest?
    You may want to play with
    Code:
    .nodeList .categoryStrip {
    /* background: #666666 url('styles/default/xenforo/gradients/category-23px-light.png') repeat-x top !important; */
    background: black url('styles/default/xenforo/gradients/category-23px-light.png') repeat-x top !important;
    }
     
    .nodeList .categoryStrip .nodeTitle a {
    color: #FFCC33 !important;
    }
     
    .nodeList .categoryStrip .nodeDescription {
    font-family: 'Monda',sans-serif !important;
    color: lightgray !important;
    }
    .nodeList .categoryForumNodeInfo, .nodeList .forumNodeInfo, .nodeList .pageNodeInfo, .nodeList .linkNodeInfo {
    border-bottom: 1px solid rgb(182, 184, 185) !important;
    }
    .node .nodeLastPost {
    border: 1px solid rgb(155, 158, 160) !important;
    background-color: #cccccc url('styles/default/xenforo/gradients/category-23px-light.png') repeat-x top !important;
    }
     
    .discussionList .sectionHeaders {
    background: rgb(169, 173, 180) url('styles/default/xenforo/gradients/category-23px-light.png') repeat-x top !important;
    border-top: 1px solid rgb(177, 179, 182) !important;
    border-bottom: 1px solid rgb(177, 179, 182) !important;
    }
    .discussionList .sectionHeaders a {
    color: black !important;
    }
    in your EXTRA.css (and also look for any existing entries similar).

    I'm sure you can find some help in
    http://xenforo.com/community/resources/sticky-thread-enhancement.1155/
    or
    http://xenforo.com/community/resources/multi-coloured-node-li.1733/
     
  4. Shelley

    Shelley Well-Known Member

    You are best linking to your forum and style so whoever is helping can debug the issue your having. something that is difficult to do via a screenshot. I'm not even sure what your attempting to do but I'm sure someone will jump in sooner or later but it'll be good if you provide a link to your forum.
     
  5. Tracy Perry

    Tracy Perry Well-Known Member

    I am pretty sure he's referring to the white around the avatar and the column for the replies. He's modified the EXTRA.css (or his style has) and those two areas are not matching in the background color, and (according to the picture) the Replies column also steps inward on the border in the middle. It's lack of fully styling the area.
     
    Shelley likes this.

Share This Page