1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

This theme works good with the lastest version of Xenforo?

Discussion in 'XenForo Pre-Sales Questions' started by rafass, Dec 26, 2014.

  1. rafass

    rafass Well-Known Member

  2. Amaury

    Amaury Well-Known Member

    You'll need to direct your question to the style thread.
     
  3. Tracy Perry

    Tracy Perry Well-Known Member

    As @Maru stated, you need to direct your support question in the related discussion thread of the style. Support related questions are not generally responded to in an open area like this - where there is no ability to confirm whether one is a licenses user or not.
    If you don't have access to that area, then associate your name with your license. If you don't have a license, then purchase one and then associate your name to receive support.

    Odds are, you will have some template issues as it only listed to support up to 1.2 and there have been changes since then.
     
    rafass likes this.
  4. rafass

    rafass Well-Known Member

    mm.. still don't have permission to post there.

    [​IMG]
     
  5. rafass

    rafass Well-Known Member

  6. Robust

    Robust Well-Known Member

    @rafass Add your forum username in your customer area under the Forum Users tab, should open up customer only areas.
     
    rafass likes this.
  7. rafass

    rafass Well-Known Member

    Thanks @Robust I'll do it later from the computer, I'm from my phone now. ;)
     

Share This Page