1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.2 The session has been saved and is now read-only

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by santamo, Mar 2, 2014.

  1. santamo

    santamo Active Member

    When switching on the widget page I receive the error:
    After pressing F5 - page opens without errors

    An exception occurred: The session has been saved and is now read-only. in /home/s/sm42/xxx.su/public_html/library/XenForo/Session.php on line 593
    XenForo_Session->set() in XenZine/Model/Perms.php at line 154
    XenZine_Model_Perms->getAllXZCategoryPermissionsForUser() in XenZine/Model/Perms.php at line 386
    XenZine_Model_Perms->getXZCategoryPermissionsForNode() in XenZine/Model/Perms.php at line 46
    XenZine_Model_Perms->getPermissions() in XenZine/Model/Perms.php at line 587
    XenZine_Model_Perms->canViewNode() in XenZine/Model/Perms.php at line 605
    XenZine_Model_Perms->canViewArticle() in XenZine/NewsFeedHandler/Article.php at line 38
    XenZine_NewsFeedHandler_Article->canViewNewsFeedItem() in XenForo/Model/NewsFeed.php at line 370
    XenForo_Model_NewsFeed->_getViewableNewsFeedItems() in XenForo/Model/NewsFeed.php at line 131
    XenForo_Model_NewsFeed->fillOutNewsFeedItems() in BBM/Protection/Model/NewsFeed.php at line 7
    BBM_Protection_Model_NewsFeed->fillOutNewsFeedItems() in XenForo/Model/NewsFeed.php at line 106
    XenForo_Model_NewsFeed->getNewsFeed() in XenFacil/Widgets/RecentActivityWidget.php at line 51
    XenFacil_Widgets_RecentActivityWidget->_render() in WidgetFramework/WidgetRenderer.php at line 668
    WidgetFramework_WidgetRenderer->render() in WidgetFramework/Core.php at line 356
    WidgetFramework_Core->_renderWidgetsFor() in WidgetFramework/Core.php at line 311
    WidgetFramework_Core->renderWidgetsForHook() in WidgetFramework/ViewPublic/Helper/Layout.php at line 546
    _Layout_Single->render() in WidgetFramework/ViewPublic/Helper/Layout.php at line 371
    _Layout_Multiple->render() in WidgetFramework/ViewPublic/Helper/Layout.php at line 371
    _Layout_Multiple->render() in WidgetFramework/ViewPublic/Helper/Layout.php at line 78
    WidgetFramework_ViewPublic_Helper_Layout::buildLayoutTree() in WidgetFramework/ViewPublic/WidgetPage/Index.php at line 10
    WidgetFramework_ViewPublic_WidgetPage_Index->renderHtml() in XenForo/ViewRenderer/Abstract.php at line 227
    XenForo_ViewRenderer_Abstract->renderViewObject() in XenForo/ViewRenderer/HtmlPublic.php at line 67
    XenForo_ViewRenderer_HtmlPublic->renderView() in XenForo/FrontController.php at line 582
    XenForo_FrontController->renderView() in XenForo/FrontController.php at line 158
    XenForo_FrontController->run() in /home/s/sm42/xxx.su/public_html/index.php at line 13
  2. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    This is an issue with an add-on. Please post in the relevant discussion threads.
  3. santamo

    santamo Active Member

    Sorry. I badly know English language and I don't understand sometimes where I must write/

Share This Page