• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.
[TH] Metadata

[TH] Metadata 1.0.0a

No permission to download

Rob

Well-known member
#6
I mentioned that a few posts back. Would be a cool edition, especially if it could intercept all post types. :)
 

younes

Active member
#8
hello
i cant install this addon

Mysqli prepare error: Table 'server1_newf.xf_resource' doesn't exist
  1. Zend_Db_Statement_Mysqli->_prepare() in Zend/Db/Statement.php at line 115
  2. Zend_Db_Statement->__construct() in Zend/Db/Adapter/Mysqli.php at line 381
  3. Zend_Db_Adapter_Mysqli->prepare() in Zend/Db/Adapter/Abstract.php at line 478
  4. Zend_Db_Adapter_Abstract->query() in Waindigo/Metadata/Install/Controller.php at line 85
  5. Waindigo_Metadata_Install_Controller->_postInstall() in Waindigo/Install/20150209.php at line 301
  6. Waindigo_Install->_install() in Waindigo/Install/20150209.php at line 88
  7. Waindigo_Install::install()
  8. call_user_func() in XenForo/Model/AddOn.php at line 215
  9. XenForo_Model_AddOn->installAddOnXml() in XenForo/Model/AddOn.php at line 169
  10. XenForo_Model_AddOn->installAddOnXmlFromFile() in XenForo/ControllerAdmin/AddOn.php at line 187
  11. XenForo_ControllerAdmin_AddOn->actionInstall() in XenForo/FrontController.php at line 347
  12. XenForo_FrontController->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 134
  13. XenForo_FrontController->run() in /home/server1/public_html/admin.php at line 13
 

Jon W

Well-known member
#9
hello
i cant install this addon

Mysqli prepare error: Table 'server1_newf.xf_resource' doesn't exist
  1. Zend_Db_Statement_Mysqli->_prepare() in Zend/Db/Statement.php at line 115
  2. Zend_Db_Statement->__construct() in Zend/Db/Adapter/Mysqli.php at line 381
  3. Zend_Db_Adapter_Mysqli->prepare() in Zend/Db/Adapter/Abstract.php at line 478
  4. Zend_Db_Adapter_Abstract->query() in Waindigo/Metadata/Install/Controller.php at line 85
  5. Waindigo_Metadata_Install_Controller->_postInstall() in Waindigo/Install/20150209.php at line 301
  6. Waindigo_Install->_install() in Waindigo/Install/20150209.php at line 88
  7. Waindigo_Install::install()
  8. call_user_func() in XenForo/Model/AddOn.php at line 215
  9. XenForo_Model_AddOn->installAddOnXml() in XenForo/Model/AddOn.php at line 169
  10. XenForo_Model_AddOn->installAddOnXmlFromFile() in XenForo/ControllerAdmin/AddOn.php at line 187
  11. XenForo_ControllerAdmin_AddOn->actionInstall() in XenForo/FrontController.php at line 347
  12. XenForo_FrontController->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 134
  13. XenForo_FrontController->run() in /home/server1/public_html/admin.php at line 13
Oops, looks like I accidentally made it a requirement to have XenForo Resource Manager installed. I'll release an update shortly.
 

KozmoK

Active member
#11
also getting this :

ErrorException: Undefined index: user_id - library/Waindigo/Metadata/Extend/XenForo/Model/Thread.php:197
Generated By: jpmagnum, Today at 12:32 PM
Stack Trace
#0 /hackersadvantage/forums/library/Waindigo/Metadata/Extend/XenForo/Model/Thread.php(197): XenForo_Application::handlePhpError(8, 'Undefined index...', '/hackersadvanta...', 197, Array)
#1 /hackersadvantage/forums/library/Waindigo/Metadata/Extend/XenForo/ControllerPublic/Forum.php(27): Waindigo_Metadata_Extend_XenForo_Model_Thread->canEditThreadDescriptionMetadata(Array, Array)
#2 /hackersadvantage/forums/library/Tinhte/XenTag/XenForo/ControllerPublic/Forum.php(8): Waindigo_Metadata_Extend_XenForo_ControllerPublic_Forum->actionCreateThread()
#3 /hackersadvantage/forums/library/XenForo/FrontController.php(347): Tinhte_XenTag_XenForo_ControllerPublic_Forum->actionCreateThread()
#4 /hackersadvantage/forums/library/XenForo/FrontController.php(134): XenForo_FrontController->dispatch(Object(XenForo_RouteMatch))
#5 /hackersadvantage/forums/index.php(13): XenForo_FrontController->run()
#6 {main}
Request State
array(3) {
["url"] => string(78) "http://www.hackersadvantage.com/forums/forums/hardware-resets.38/create-thread"
["_GET"] => array(0) {
}
["_POST"] => array(0) {
}
}
 
#15
also getting this :

ErrorException: Undefined index: user_id - library/Waindigo/Metadata/Extend/XenForo/Model/Thread.php:197
Generated By: jpmagnum, Today at 12:32 PM
Stack Trace
#0 /hackersadvantage/forums/library/Waindigo/Metadata/Extend/XenForo/Model/Thread.php(197): XenForo_Application::handlePhpError(8, 'Undefined index...', '/hackersadvanta...', 197, Array)
#1 /hackersadvantage/forums/library/Waindigo/Metadata/Extend/XenForo/ControllerPublic/Forum.php(27): Waindigo_Metadata_Extend_XenForo_Model_Thread->canEditThreadDescriptionMetadata(Array, Array)
#2 /hackersadvantage/forums/library/Tinhte/XenTag/XenForo/ControllerPublic/Forum.php(8): Waindigo_Metadata_Extend_XenForo_ControllerPublic_Forum->actionCreateThread()
#3 /hackersadvantage/forums/library/XenForo/FrontController.php(347): Tinhte_XenTag_XenForo_ControllerPublic_Forum->actionCreateThread()
#4 /hackersadvantage/forums/library/XenForo/FrontController.php(134): XenForo_FrontController->dispatch(Object(XenForo_RouteMatch))
#5 /hackersadvantage/forums/index.php(13): XenForo_FrontController->run()
#6 {main}
Request State
array(3) {
["url"] => string(78) "http://www.hackersadvantage.com/forums/forums/hardware-resets.38/create-thread"
["_GET"] => array(0) {
}
["_POST"] => array(0) {
}
}
Same here ,when thread created