1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Template Question - basic!

Discussion in 'XenForo Questions and Support' started by mungo, Mar 30, 2011.

  1. mungo

    mungo New Member

    i'm following the video tutorial "Pages and Templates"

    however when i create my template file and save it, it does save it but it is red and doesn't work - now i assume red designates some error, but i have no idea what.

    i've even cut the template down to the following simple code:

    <p>template text here</p>

    and it is still red and when i look at the page i have created it does not display the template contents
     
  2. Arik

    Arik Well-Known Member

    By "it", you mean the name of the template in the template list?

    Is your page using the same style that you created the template in (or a child style)?
     
  3. Jeremy P

    Jeremy P Well-Known Member

    The red color is just to indicate it was customized (not stock).
    If there were any show stoppers, it wouldn't save at all.
     
  4. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

  5. mungo

    mungo New Member

    sorry, i thought i'd read all the manual.
    thanks for everyone's input

    >>Is your page using the same style that you created the template in (or a child style)?
    yes just the default style

    my issues were:

    permissions on the webserver
    i've changed to using firefox, the opera browser was not saving the changes.
     

Share This Page