XF 1.5 Target blank link only opens to main forum page?

majesty95

Active member
Is there a setting somewhere that keeps a link I have create with the target="_follow" from going to the actual link? The code is below. It just opens a link to the main forum instead of the link provided.

HTML:
<a href "http://px1sports.com/threads/league-rules.4274/" target="_follow">Click here to review the league rules.</a>
 

majesty95

Active member
There's no such thing as target="_follow". That could be part of the problem.

<link target="_blank|_self|_parent|_top|framename">
Lol. I don't know how that got in there. I tried changing it to "top" too. Must've been thinking wrong thing when I changed it back. with target= "blank" it still just goes to the main forum page.
 

Snog

Well-known member
This should open in a new window/tab..
Code:
<a href="http://px1sports.com/threads/league-rules.4274/" target="_blank">Click here to review the league rules.</a>
This should open in the same window/tab..
Code:
<a href="http://px1sports.com/threads/league-rules.4274/">Click here to review the league rules.</a>
If neither one of those work for you, then there may be something in your htaccess file preventing the link from working.
 
Last edited:

majesty95

Active member
This should open in a new window/tab..
Code:
<a href "http://px1sports.com/threads/league-rules.4274/" target="_blank">Click here to review the league rules.</a>
This should open in the same window/tab..
Code:
<a href "http://px1sports.com/threads/league-rules.4274/">Click here to review the league rules.</a>
If neither one of those work for you, then there may be something in your htaccess file preventing the link from working.
Nope. I compared it to the default htaccess and there are no changes.
 

Snog

Well-known member
I could be wrong, but part of the problem (that I unintentionally copied from your post) might be that there's no = after href. See my edited reply, now with the =.
 

majesty95

Active member
I could be wrong, but part of the problem (that I unintentionally copied from your post) might be that there's no = after href. See my edited reply, now with the =.
That was it! Lol. Thanks! Sometimes you overlook the simplest details when you've been staring at a screen for hours. Break time! haha
 
Top