XF 1.2 Tagging

Ark Royal

Active member
Tagging doesn't seem to be working on my forum.
I have a test user that has created a tag to me I never got an alert.
I have also tagged several members and they never got an alert either.
Is there a setting I need to set to turn it on?
 

Jeremy

Well-known member
How many people are they permitted to tag? Its a user group option and is most likely set to 0 if alerts aren't being set.
 

Jeremy

Well-known member
Admin -> Users -> User group Permissions -> Edit the group you want

Its the Maximum tag alerts per message permission.
 

Digital Doctor

Well-known member
Maybe there should be some check ... if someone isn't allowed to Tag (Maximum tag alerts per message = 0) ... then why show them the Tag popup ?

or if you Tag someone ... as the message is being saved .... you can alert the Tagger an alert is not being send because the Tagger doesn't have this permission.
 

Jeremy

Well-known member
The default is 5. You were an import, correct? On an import, any groups associated and built because of the import receives 0.

The tag pop up is useful as it converts to the USER bbcode.
 

Digital Doctor

Well-known member
The default is 5. You were an import, correct? On an import, any groups associated and built because of the import receives 0.
Maybe a warning in the import instructions would be useful.
The tag pop up is useful as it converts to the USER bbcode.
The popup is deceptive because people think it is sending a message - when it isn't.
That's not useful. IMO.
 
Top