XF 2.1 Swift_TransportException: Email to mariajohnsamuel@gmail.com failed: Expected response code 250 but got code ""

shanew

Active member
Hello,

I am getting more this error in server log, i don't know which caused this error and how to fix it

Can anyone or Xenforo team support me?

Swift_TransportException: Email to mariajohnsamuel@gmail.com failed: Expected response code 250 but got code "", with message "" src/vendor/swiftmailer/swiftmailer/lib/classes/Swift/Transport/AbstractSmtpTransport.php:383
Generated by: Unknown account May 26, 2020 at 3:26 PM
Stack trace
#0 src/vendor/swiftmailer/swiftmailer/lib/classes/Swift/Transport/AbstractSmtpTransport.php(281): Swift_Transport_AbstractSmtpTransport->_assertResponseCode('', Array)
#1 src/vendor/swiftmailer/swiftmailer/lib/classes/Swift/Transport/EsmtpTransport.php(270): Swift_Transport_AbstractSmtpTransport->executeCommand('MAIL FROM:<info...', Array, Array)
#2 src/vendor/swiftmailer/swiftmailer/lib/classes/Swift/Transport/EsmtpTransport.php(346): Swift_Transport_EsmtpTransport->executeCommand('MAIL FROM:<info...', Array)
#3 src/vendor/swiftmailer/swiftmailer/lib/classes/Swift/Transport/AbstractSmtpTransport.php(416): Swift_Transport_EsmtpTransport->_doMailFromCommand('info@myemail...')
#4 src/vendor/swiftmailer/swiftmailer/lib/classes/Swift/Transport/AbstractSmtpTransport.php(444): Swift_Transport_AbstractSmtpTransport->_doMailTransaction(Object(Swift_Message), 'info@myemail...', Array, Array)
#5 src/vendor/swiftmailer/swiftmailer/lib/classes/Swift/Transport/AbstractSmtpTransport.php(176): Swift_Transport_AbstractSmtpTransport->_sendTo(Object(Swift_Message), 'info@myemail...', Array, Array)
#6 src/XF/Mail/Mailer.php(292): Swift_Transport_AbstractSmtpTransport->send(Object(Swift_Message), Array)
#7 src/XF/Mail/Queue.php(138): XF\Mail\Mailer->send(Object(Swift_Message), Object(Swift_SmtpTransport), Array)
#8 src/XF/Job/MailQueue.php(12): XF\Mail\Queue->run(G)
#9 src/XF/Job/Manager.php(253): XF\Job\MailQueue->run(G)
#10 src/XF/Job/Manager.php(195): XF\Job\Manager->runJobInternal(Array, G)
#11 src/XF/Job/Manager.php(79): XF\Job\Manager->runJobEntry(Array, G)
#12 job.php(42): XF\Job\Manager->runQueue(false, 8)
#13 {main}
Request state
array(4) {
["url"] => string(8) "/job.php"
["referrer"] => string(73) "https://www.mydomain.com/threads/9685-what-is-bing-search-engine/"
["_GET"] => array(0) {
}
["_POST"] => array(0) {
}
}
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
Impossible to say what the issue is as the SMTP server has not populated the response code or message.

You would need to get your sysadmin or host involved to investigate further.
 
Top