1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.2 Staff Badge Wont Leave/Change.

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by UKD, Nov 19, 2013.

  1. UKD

    UKD Active Member

    I am trying to change the default gray "Staff Member" badge that comes with the software. I am trying to change through the user group setting however, the badge will not change! No matter what text I set or what banner I select (even no banner) the badge just stays there on my admin profile.

    I'm really baffled as to what the problem is. Is this a software bug?

    Help needed, thanks.
  2. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    Are you trying to remove it or just change its styling and wording?
  3. UKD

    UKD Active Member

    Just the style and wording :).
  4. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Use the .userBanner.bannerStaff class in EXTRA.css to style it.
  5. UKD

    UKD Active Member

    But this is just the default skin, there is nothing extra install on it. I remember being able to style it through the user friendly 'user groups' settings on my old installation, by using 'User Banner Text:' and 'User Banner Styling:'. Selecting these options does nothing on my current XenForo software, even though it's default with no alterations, which is why i'm guessing it's a bug?
  6. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    The staff banner is a special case, it is not related to a user group.

    It's not a bug.
  7. UKD

    UKD Active Member

    Doh! I overlooked a very simple option "show staff banner". I had no idea this took priority over any custom styling. Sorry to waste your time guys!

Share This Page