1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

******* - Spam Cleaner in Admin [Deleted]

Discussion in 'Add-on Releases' started by Brivium, Apr 1, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Brivium

    Brivium Well-Known Member

    ******* submitted a new resource:

    ******* - Spam Cleaner in Admin - This is a simple addon which brings Spam Cleaner feature into AdminCP.

    Read more about this resource...
     
  2. zoldos

    zoldos Well-Known Member

    Great, this was just what I was looking for! :)
     
  3. zoldos

    zoldos Well-Known Member

    Doesn't work on my XF 1.3. I see no "Spam" button in user editor, and I get this error when searching for a user:

    Code:
    Server Error
    Invalid argument supplied for foreach()
    
    [LIST=1]
    [*]XenForo_Application::handlePhpError() in *******/SpamCleanerInAdmin/ControllerAdmin/User.php at line 23
    [*]*******_SpamCleanerInAdmin_ControllerAdmin_User->actionList() in XenForo/FrontController.php at line 347
    [*]XenForo_FrontController->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 134
    [*]XenForo_FrontController->run() in /home/zoldos/public_html/admin.php at line 13
    [/LIST]
    
    Plus my server error log blew up. Please help, I'd love to use this plugin!
     
  4. zoldos

    zoldos Well-Known Member

    Is anyone supporting this add-on? It sounds great, except for the above errors. :(
     
  5. Brivium

    Brivium Well-Known Member

    zoldos likes this.
  6. zoldos

    zoldos Well-Known Member

    Seems to be working now. But how is a spam user determined? It would be much easier if I could select ANY user as a spammer in case they get around the usual anti-spam measures....
     
    Brivium likes this.
  7. Brivium

    Brivium Well-Known Member

    We will consider your suggestion and have upgrade soon. Please review our products if you like this.

    Yours faithfully,
     
    zoldos likes this.
  8. zoldos

    zoldos Well-Known Member

    That was the main reason I installed it to begin with. This feature in the next version would be most preferred!
     
  9. Brivium

    Brivium Well-Known Member

    zoldos and v2hao like this.
  10. zoldos

    zoldos Well-Known Member

    Excellent, I'll check it out! I'm am definitely donating next month. :)
     
  11. zoldos

    zoldos Well-Known Member

    I uploaded all new files, but when I "upgraded" the add-on in Admin, it hangs on this section:

    Code:
    Processing...
    Rebuilding... Phrases . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
    
    Been at least 10 minutes now. I stopped it, and now see this in Admin:

    Code:
    There are manual rebuild processes that have been stopped before completion. Click here to complete them.
    
    :(
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page