• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Not a bug Some errors in server error log after lates updates.

estranged

Well-known member
#1
Hi,

I have updated to latest versions of xenforo and media gallery today. Since then I am seeing many errors. Any ideas?

Thank you.

Code:
ErrorException: Fatal Error: Cannot redeclare class XFCP_XenGallery_Model_Option - library/XenForo/Application.php(528) : eval()'d code:1
Oluşturan: x, 2 dakika önce
Yığın İzleme
#0 [internal function]: XenForo_Application::handleFatalError()
#1 {main}
Request State
array(3) {
  ["url"] => string(39) "http://x/konu/3586/add-reply"
  ["_GET"] => array(0) {
  }
  ["_POST"] => array(9) {
    ["message_html"] => string(594) "<removed></p>"
    ["_xfRelativeResolver"] => string(38) "http://x/konu/3586/sayfa-60"
    ["attachment_hash"] => string(32) "1449630b3a177843c6a2e7b5d16b3aab"
    ["last_date"] => string(10) "1428327404"
    ["last_known_date"] => string(10) "1428445853"
    ["_xfToken"] => string(8) "********"
    ["_xfRequestUri"] => string(19) "/konu/3586/sayfa-60"
    ["_xfNoRedirect"] => string(1) "1"
    ["_xfResponseType"] => string(4) "json"
  }
}
Code:
ErrorException: Fatal Error: Cannot redeclare class XFCP_XenGallery_Model_Option - library/XenForo/Application.php(528) : eval()'d code:1
Oluşturan: x, 4 dakika önce
Yığın İzleme
#0 [internal function]: XenForo_Application::handleFatalError()
#1 {main}
Request State
array(3) {
  ["url"] => string(37) "http://x/posts/990168/like"
  ["_GET"] => array(0) {
  }
  ["_POST"] => array(4) {
    ["_xfRequestUri"] => string(19) "/konu/3586/sayfa-60"
    ["_xfNoRedirect"] => string(1) "1"
    ["_xfToken"] => string(8) "********"
    ["_xfResponseType"] => string(4) "json"
  }
}
    ["_xfResponseType"] => string(4) "json"
  }
}
Code:
ErrorException: Fatal Error: Cannot redeclare class XFCP_XenGallery_Model_Option - library/XenForo/Application.php(528) : eval()'d code:1
Oluşturan: x, 2 dakika önce
Yığın İzleme
#0 [internal function]: XenForo_Application::handleFatalError()
#1 {main}
Request State
array(3) {
  ["url"] => string(39) "http://x/konu/3586/add-reply"
  ["_GET"] => array(0) {
  }
  ["_POST"] => array(9) {
    ["message_html"] => string(594) "removed"
    ["_xfRelativeResolver"] => string(38) "http://x/konu/3586/sayfa-60"
    ["attachment_hash"] => string(32) "1449630b3a177843c6a2e7b5d16b3aab"
    ["last_date"] => string(10) "1428327404"
    ["last_known_date"] => string(10) "1428445853"
    ["_xfToken"] => string(8) "********"
    ["_xfRequestUri"] => string(19) "/konu/3586/sayfa-60"
    ["_xfNoRedirect"] => string(1) "1"
    ["_xfResponseType"] => string(4) "json"
  }
}