1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.4 Sitemap issue?

Discussion in 'XenForo Questions and Support' started by Pavle123, Jan 9, 2015.

  1. Pavle123

    Pavle123 Active Member

    Hi,

    I have 3 questions.

    1) When I try to go to forums.mysite.com/sitemap.php I do not see a sitemap. Instead my browser downloads a sitemap.

    Is this normal, or sitemap should be visible instead of downloadable?

    My forum url http://goo.gl/a5tM40

    2) By default members are included into the sitemap. Should I leave it that way, what do you recommend?

    3) Is there a way to have users sitemap as well as the one for search engines?

    Thanks, love the software, bought it yesterday.
     
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

  3. Pavle123

    Pavle123 Active Member

    -The sitemap is generated dynamically.- Does this mean that there is nothing wrong with my sitemap.php? Can you please check the link I provided?

    I was confused because when I go to https://xenforo.com/community/sitemap.php I see something, its not downloading.

    -The link you provided seams like a user sitemap. I have one on my WP site. It looks like this http://goo.gl/sI9TQL

    And my search engine sitemap looks like this http://www.cardzreview.com/sitemap_index.xml

    Sorry I understand it might be a stupid question, but its my second day of using XenForo, just want to get the most out of it. Its much easier to figure out then WP though. Really good job.
     
  4. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Correct. There is nothing wrong with it.
    There are multiple sitemaps for this site, due to the size.
    You can see that in the file.
     

Share This Page