1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.3 Sign-up Issue

Discussion in 'XenForo Questions and Support' started by Rum Runner Entertainment, Aug 6, 2014.

  1. Rum Runner Entertainment

    Rum Runner Entertainment Active Member

    Hi,

    I've been having people telling me that they are not able to sign-up for my forums for some reason. I really don't know why. I do have the TacFoolBot Honey Pot add-on installed, but I don't know if an option in that add-on is causing this to happen.

    Thanks.
     
  2. ENF

    ENF Well-Known Member

    Need more detail. What exactly happens?

    Did you try the registration process to check it yourself?

    If you can share your website name or link, we can check it too.
     
  3. Rum Runner Entertainment

    Rum Runner Entertainment Active Member

  4. ENF

    ENF Well-Known Member

    Hi,

    What do you have set in these options: (AdminCP > Options > User Registration)

    reg_options.PNG
     
  5. Rum Runner Entertainment

    Rum Runner Entertainment Active Member

  6. ENF

    ENF Well-Known Member

    You need to clear that box: "User name match regular expression" --- That is your problem.
     
  7. Rum Runner Entertainment

    Rum Runner Entertainment Active Member

    Ahh I see, thank you very much. I appreciate it :).
     
    ENF likes this.
  8. ENF

    ENF Well-Known Member

  9. ENF

    ENF Well-Known Member

    You're welcome. :D
     

Share This Page