Sidebar Issue - Safari

Poindexter

Active member
On my forum I'm having trouble clicking any of the links in the sidebar, including user names, etc. I'm using Safari on a MacBook. I've noticed that it isn't happening for me here with the sidebar.
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
I've noticed that it isn't happening for me here with the sidebar.
As it doesn't appear to be a general bug, I have moved the thread from the bugs forum.

The first step would be to test in a completely default style with all add-ons disabled.
Then re-enable things one at a time until the problem reoccurs.
 

Poindexter

Active member
Thanks. It appears to be an issue that arose with a particular theme. We're updating the theme to see if it's corrected.
 

Arty

Well-known member
Its a bug in latest Safari that happens under certain conditions. Default style is unaffected, but some third party styles are.

Try adding this to extra.css
Code:
.sidebar { position: relative; }
 

Poindexter

Active member
Its a bug in latest Safari that happens under certain conditions. Default style is unaffected, but some third party styles are.

Try adding this to extra.css
Code:
.sidebar { position: relative; }
Thanks! I'll let our webmaster know.
 

rickhz

Active member
Its a bug in latest Safari that happens under certain conditions. Default style is unaffected, but some third party styles are.

Try adding this to extra.css
Code:
.sidebar { position: relative; }
Thank you Arty. This worked to fix our issue in both Chrome and Safari.
 
Top