1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.1 Server Errors

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by Brett Peters, Oct 19, 2011.

  1. Brett Peters

    Brett Peters Well-Known Member

    I dont know what is going on but ever since upgrading to 1.1b 3 I have been getting constant intermittent server errors, other domains on the same server are not effected. Bit confused really

    Probably unrelated but I am unable to view forums because guests have posted threads bug (confirmed in bug reports)

    Error 1
    Fatal error: Exception thrown without a stack frame in Unknown on line 0

    Error 2
    Server Error

    Mysqli statement execute error : Prepared statement needs to be re-prepared

    Zend_Db_Statement_Mysqli->_execute() in Zend/Db/Statement.php at line 297
    Zend_Db_Statement->execute() in Zend/Db/Adapter/Abstract.php at line 479
    Zend_Db_Adapter_Abstract->query() in Zend/Db/Adapter/Abstract.php at line 753
    Zend_Db_Adapter_Abstract->fetchRow() in XenForo/Session.php at line 619
    XenForo_Session->getSessionFromSource() in XenForo/Session.php at line 355
    XenForo_Session->_setup() in XenForo/Session.php at line 339
    XenForo_Session->start() in XenForo/Session.php at line 241
    XenForo_Session::getPublicSession() in XenForo/Session.php at line 182
    XenForo_Session::startPublicSession() in XenForo/Controller.php at line 286
    XenForo_Controller->_setupSession() in XenForo/Controller.php at line 298
    XenForo_Controller->preDispatch() in XenForo/FrontController.php at line 309
    XenForo_FrontController->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 132
    XenForo_FrontController->run() in /community/index.php at line 13

    Any Ideas ?
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

  3. Brett Peters

    Brett Peters Well-Known Member

    No add-ons installed or even uploaded
  4. Brett Peters

    Brett Peters Well-Known Member

    About the only thing that I can think of is that I enabled file cache in the previous version of XF, Might remove that from config.php and keep an eye on it.

    I also forgot to mention how impressed I am with the progress of 1.1 :oops:
  5. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

  6. Brett Peters

    Brett Peters Well-Known Member

    Thanks for the link Jake but unfortunately that threads seems to be invisibly marked as solved but does not contain any information if any suggestions fixed the issue, MySQL is restarted daily so I can scratch that idea.

    I have seen the same error posted on the net asking for help regarding the same error within XF but again no fix, only suggestions.

    I could be completely wrong here but I would have thought that if It was a MySQL problem and the suggested fix was a MySQL restart that it would somehow affect other sites hosted on the same server which also use MySQL, I only get errors with XF.

    Unfortunately this is not an option for me and if this was found to be the confirmed fix I would probably be better off to downgrade XF to the last stable release that didnt give me errors.

    I still have my fingers crossed that not enabling file cache in config.php will be the fix but only time will tell

Share This Page