XF 1.5 Server errors

tommydamic68

Well-known member
I recently have been receiving this server error, any thoughts?


Code:
Server Error Log
Error Info
XenForo_Exception: Please enter a value for the required field 'message'. - library/XenForo/DataWriter.php:1359
Generated By: Unknown Account, Wednesday at 7:01 PM
Stack Trace
#0 /home/admin/public_html/community/library/XenForo/DataWriter.php(1401): XenForo_DataWriter->_haveErrorsPreventSave()
#1 /home/admin/public_html/community/library/MobileInterface/Model/Alert.php(64): XenForo_DataWriter->save()
#2 /home/admin/public_html/community/library/Dark/PostRating/Model/Alert.php(20): MobileInterface_Model_Alert->alertUser(8432, 8432, 'Gremmy', 'borbole_alert', 0, 'birthdays', NULL)
#3 /home/admin/public_html/community/library/XenForo/Model/Alert.php(421): Dark_PostRating_Model_Alert->alertUser(8432, 8432, 'Gremmy', 'borbole_alert', 0, 'birthdays', NULL)
#4 /home/admin/public_html/community/library/Borbole/BirthdayGreeter/CronEntry/BirthdayGreeter.php(152): XenForo_Model_Alert::alert(8432, 8432, 'Gremmy', 'borbole_alert', 0, 'birthdays')
#5 /home/admin/public_html/community/library/XenForo/Model/Cron.php(356): Borbole_BirthdayGreeter_CronEntry_BirthdayGreeter::birthdayGreeter(Array)
#6 /home/admin/public_html/community/library/XenForo/Deferred/Cron.php(24): XenForo_Model_Cron->runEntry(Array)
#7 /home/admin/public_html/community/library/XenForo/Model/Deferred.php(295): XenForo_Deferred_Cron->execute(Array, Array, 7.9999990463257, '')
#8 /home/admin/public_html/community/library/XenForo/Model/Deferred.php(429): XenForo_Model_Deferred->runDeferred(Array, 7.9999990463257, '', false)
#9 /home/admin/public_html/community/library/XenForo/Model/Deferred.php(374): XenForo_Model_Deferred->_runInternal(Array, 8, '', false)
#10 /home/admin/public_html/community/deferred.php(23): XenForo_Model_Deferred->run(false)
#11 {main}
Request State
array(3) {
  ["url"] => string(45) "https://.com/community/deferred.php"
  ["_GET"] => array(0) {
  }
  ["_POST"] => array(3) {
    ["_xfRequestUri"] => string(64) "/community/threads/pumpkin-for-sphynx-sensitive-digestion.37582/"
    ["_xfNoRedirect"] => string(1) "1"
    ["_xfResponseType"] => string(4) "json"
  }
}
 

Martok

Well-known member
Hmmm, I don't even think I have an add on for that, I will look into it, thanks.
There's certainly a folder called ModelInterface in the Library folder (which you can see from the errors). That isn't a default XenForo folder, so it's from an add-on. If you don't have an add-on called MobileInterface, you'll need to look at the add-ons you do have for the one that contains that folder.
 
Top