Server error

oloman

Active member
Sometimes, when server is busy, and when I try to delete post, I get this message:

Server Error

Mysqli statement execute error : Timeout sur l'obtention du verrou
  1. Zend_Db_Statement_Mysqli->_execute() in Zend/Db/Statement.php at line 297
  2. Zend_Db_Statement->execute() in Zend/Db/Adapter/Abstract.php at line 479
  3. Zend_Db_Adapter_Abstract->query() in XenForo/Model/DeletionLog.php at line 48
  4. XenForo_Model_DeletionLog->logDeletion() in XenForo/DataWriter/DiscussionMessage.php at line 624
  5. XenForo_DataWriter_DiscussionMessage->_updateDeletionLog() in XenForo/DataWriter/DiscussionMessage.php at line 504
  6. XenForo_DataWriter_DiscussionMessage->_postSave() in XenForo/DataWriter.php at line 1385
  7. XenForo_DataWriter->save() in XenForo/Model/InlineMod/Post.php at line 147
  8. XenForo_Model_InlineMod_Post->deletePosts() in XenForo/ControllerPublic/InlineMod/Abstract.php at line 125
  9. XenForo_ControllerPublic_InlineMod_Abstract->executeInlineModAction() in XenForo/ControllerPublic/InlineMod/Post.php at line 40
  10. XenForo_ControllerPublic_InlineMod_Post->actionDelete() in XenForo/FrontController.php at line 310
  11. XenForo_FrontController->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 132
  12. XenForo_FrontController->run() in /var/www/www/xenforo/index.php at line 13
 

mrGTB

Well-known member
Why do you have two WWW's on last error line. No idea myself if that's right or wrong, just asking and bringing it up in-case I've spotted something in it.

Code:
/var/www/www/xenforo/index.php at line 13
 

mrGTB

Well-known member
I just thought www was used like public_html for serving your site live on web. You usually only have one, but what do I know I'm no server expert?
 

Liam D.

Active member
When CPU load, memory, or /tmp usage is high, MySQL is unable to perform anything. It will eventually stop serving queries.
 

CTXMedia

Formerly CyclingTribe
What is the site URL?
Are you on shared/dedicated/VPS?
What are the specifications of your server? (y)
 

oloman

Active member
I rebooted yesterday, it is dedicated. I think some mysql problems.
now user cpu is
CPU usage 14% user,
 

Shamil

Well-known member
I'd say that this isn't a Xenforo issue, but a server issue, given that the error's a timeout error.
 
Top