• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.2 Server Error Logs

wickedstangs

Well-known member
#1
Error Info
Zend_Mail_Protocol_Exception: Verification failed for <wickedstangs@wickedstangs.com> No Such User Here Sender verify failed - library/Zend/Mail/Protocol/Abstract.php:431
Generated By: Brandon Cummings, Today at 5:30 PM
Stack Trace
#0 /home//public_html/community/library/Zend/Mail/Protocol/Smtp.php(289): Zend_Mail_Protocol_Abstract->_expect(Array, 300)
#1 /home//public_html/community/library/Zend/Mail/Transport/Smtp.php(211): Zend_Mail_Protocol_Smtp->rcpt('bjasonc25@aol.c...')
#2 /home//public_html/community/library/Zend/Mail/Transport/Abstract.php(348): Zend_Mail_Transport_Smtp->_sendMail()
#3 /home//public_html/community/library/Zend/Mail.php(1194): Zend_Mail_Transport_Abstract->send(Object(Zend_Mail))
#4 /home//public_html/community/library/XenForo/Mail.php(177): Zend_Mail->send()
#5 /home//public_html/community/library/XenForo/Mail.php(152): XenForo_Mail->sendMail(Object(Zend_Mail))
#6 /home//public_html/community/library/XenForo/Model/UserConfirmation.php(136): XenForo_Mail->send('bjasonc25@aol.c...', 'Brandon Cumming...')
#7 /home//public_html/community/library/XenForo/ControllerPublic/AccountConfirmation.php(98): XenForo_Model_UserConfirmation->sendEmailConfirmation(Array)
#8 /home//public_html/community/library/XenForo/FrontController.php(337): XenForo_ControllerPublic_AccountConfirmation->actionResend()
#9 /home//public_html/community/library/XenForo/FrontController.php(134): XenForo_FrontController->dispatch(Object(XenForo_RouteMatch))
#10 /home//public_html/community/index.php(13): XenForo_FrontController->run()
#11 {main}
Request State
array(3) {
["url"] => string(65) "http://www.wickedstangs.com/community/account-confirmation/resend"
["_GET"] => array(0) {
}
["_POST"] => array(5) {
["_xfToken"] => string(8) "********"
["_xfConfirm"] => string(1) "1"
["_xfRequestUri"] => string(11) "/community/"
["_xfNoRedirect"] => string(1) "1"
["_xfResponseType"] => string(4) "json"
}
}

Got the above error in my server logs
 

Jake Bunce

XenForo moderator
Staff member
#2
Using SMTP? Confirm your mail settings:

Admin CP -> Home -> Options -> Email Options

I think your mail server doesn't like your Default Email Address.