1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.2 Server Error Log

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by MasterPiece, Aug 1, 2013.

  1. MasterPiece

    MasterPiece Active Member


    It is filling my server error log with i got like 10 page now. Please help.
    What information do you need ?
     
  2. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    Disable XenPorta, Moderator Essentials, and "AdvancedRules".

    It seems like one of these (Moderator Essentials seems to be last in the stack trace) is causing it. Enable and test one by one to determine the cause.
     
    MasterPiece likes this.
  3. MasterPiece

    MasterPiece Active Member

    thanks i'll try that
     
  4. MasterPiece

    MasterPiece Active Member

    advanced rule is uninstalled xenporta deativated same for modess but i still get error
     
  5. JulianD

    JulianD Well-Known Member

    Seems like some cache is corrupted or something.
     
  6. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Try editing a node and saving.
     
  7. MasterPiece

    MasterPiece Active Member

    it didnt work i still got the error :(
    list of my installed addon
    [​IMG] [​IMG]
     
  8. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Good grief!

    You will need to disable all add-ons and re-enable them one at a time to determine which one is causing it.
     
  9. MasterPiece

    MasterPiece Active Member

    oh i was afraid, i would have to do that. Oh well ok i'll try that then Thanks!
     
  10. MasterPiece

    MasterPiece Active Member

    Well i found the addon causing this it was guest first post only by waindigo so i deleted it.
     
    Lemminator likes this.

Share This Page