1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.5 Req'd Two-Step/New Admin issues

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by Hooligan, Oct 4, 2016.

  1. Hooligan

    Hooligan Member

    So I promoted a new admin, and for some reason now the site requires her to do two-step verification every time she logs in. Any reason for that? And how can I disable it?

    I also have her ticked as "Display User as Staff" so she shows up in the staff list, but she doesn't show up in the Staff Online Now widget in the sidebar...
  2. Hooligan

    Hooligan Member

    and... is there any reason her text box now looks like this wtf.png

    instead of this:
  3. Tracy Perry

    Tracy Perry Well-Known Member

    Are any other users a member of that group she is assigned. Typically when you see a mandatory 2FA use, it's related to a permission setting for that group.

    Screen Shot 2016-10-04 at 5.36.03 PM.png

    As for the second issue... you do note that it appears those are two different styles? Is it a coloration option that the style offers?
    I'd honestly ask @Steve F or @Russ since it's probably related to that. If I was a betting person, I'd bet that the color for the icons are the same as the background in the editor.
  4. Russ

    Russ Well-Known Member

    That looks like some sort of plugin causing it, the arrows and additional options on it don't appear to be the default editor. If you'd like you can submit a ticket on our site with a login so I can take a look.
  5. Robust

    Robust Well-Known Member

    The first screenshot is a different style. Have you tried using the same style as screenshot 2?
  6. Hooligan

    Hooligan Member

    I fixed all of these issues except that she still doesn't show up in the Staff Online Now sidebar widget.

Share This Page