1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.4 Protected Content.. where to fix?

Discussion in 'XenForo Questions and Support' started by mgraham, Nov 19, 2014.

  1. mgraham

    mgraham Member

    I somehow, with working on my site the last couple days, have blocked URL links (I think) from administrators.. They appear just fine to regular registered members.

    The Hyper Links come up with a big bar saying "This Content is Protected"

    Can not figure out where the heck this setting is, can someone point me in the right area? Thanks

    HyperLink.jpg
     
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    That appears to be from an add-on.

    There is nothing in the core which will do that.
     
  3. mgraham

    mgraham Member

    As you see above, the bars are blocking the links that reference the.. Read More about this resource... link, and the title link, that link to the resource page.. and also a Link that is in the members signature.
     
  4. mgraham

    mgraham Member

    hmm, okay thanks for the prompt reply.. I was afraid of that. Will review the couple I have added :)
     
  5. mgraham

    mgraham Member

    Found it,, accidentally selected YES to the BB Code manager addon permissions, to hide and block the BB Code and URL content.. that was pretty darn smart of me..

    Maybe it will help another person down the road though :)

    Thanks again for the prompt response @Brogan
     
    farang and EvilSS like this.

Share This Page