• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Problem enabling memcached.

OldCoals

Active member
#1
My config.php look as follows:

Code:
$config['db']['host'] = 'xxxxx';
$config['db']['port'] = 'xxxxx';
$config['db']['username'] = 'xxxxx';
$config['db']['password'] = 'xxxxx';
$config['db']['dbname'] = 'xxxxx';

 
$config['superAdmins'] = '1';
 
$config['cache']['enabled'] = true;
$config['cache']['frontend'] = 'Core';
$config['cache']['frontendOptions']['cache_id_prefix'] = 'xf_';
 
$config['cache']['backend'] = 'Memcached';
$config['cache']['backendOptions'] = array(
'compression' => false,
'servers' => array(
array(
// your memcached server IP /address
'host' => 'localhost',

// memcached port
'port' => 11211,
)
)
);
Memcached is running on the server, Memcached stats returns the following:

Code:
127.0.0.1:11211   Field       Value
         accepting_conns           1
               auth_cmds           0
             auth_errors           0
                   bytes           0
              bytes_read          40
           bytes_written         819
              cas_badval           0
                cas_hits           0
              cas_misses           0
               cmd_flush           0
                 cmd_get           0
                 cmd_set           0
             conn_yields           0
   connection_structures           6
        curr_connections           5
              curr_items           0
               decr_hits           0
             decr_misses           0
             delete_hits           0
           delete_misses           0
               evictions           0
                get_hits           0
              get_misses           0
               incr_hits           0
             incr_misses           0
          limit_maxbytes    67108864
     listen_disabled_num           0
                     pid        5458
            pointer_size          64
           rusage_system    0.160010
             rusage_user    0.244015
                 threads           4
                    time  1341136972
       total_connections           8
             total_items           0
                  uptime       30049
                 version       1.4.4
What am I doing wrong please??