1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Pingdom Website Speed Test

Discussion in 'Off Topic' started by wickedstangs, Jul 12, 2013.

  1. wickedstangs

    wickedstangs Well-Known Member

    How can I get my Performance better?
    test.JPG
     
    Last edited: Jul 12, 2013
  2. Lucas

    Lucas Well-Known Member

    wickedstangs likes this.
  3. wickedstangs

    wickedstangs Well-Known Member

  4. wickedstangs

    wickedstangs Well-Known Member

    How do you add missing width and height attributes to images..

    The following image(s) are missing width and/or height attributes.
     
  5. The Forum Heroes

    The Forum Heroes Well-Known Member

    The site wickedstangs.com which is listed in the test loads really slow for xenForo. It appears though the issue is not your site though, but your host. All traceroutes start to bottleneck when they enter into net2EZ's California routers and just get slower and slower from there as they switch between carriers inside of Los Angeles. So it seems the issue more is host related, not a xenForo issue.
     
    wickedstangs likes this.
  6. wickedstangs

    wickedstangs Well-Known Member

    I see what your talking about what recommendation, can I tell them..?
     
  7. wickedstangs

    wickedstangs Well-Known Member

    this is what the host said..

    Man mysite is very slow...
     
  8. The Forum Heroes

    The Forum Heroes Well-Known Member

    Yeah, the issue like I already said is the bandwidth speed. Nothing to do with load or I/O. Looks like they are on slow ports once it enters into La.
     

Share This Page