XF 1.5 phpbb3.2 to Xenforo

andybond

Well-known member
Hi all,

I am doing a 2 step import from a legacy phpbb3.0 imported it into 3.2 and now trying to get that into xenforo 1.5 to xenforo 2.

I have the phpbb3.0 into phpbb3.2 sorted and dumped the DB

I as I am on the same instance ( its wamp at the minute ) I can use phpmyadmin and pass the creds / db across correctly.

Import User Group works
Import users fails with
Code:
Server Error
Mysqli prepare error: Unknown column 'pfd.pf_phpbb_website' in 'field list'
[LIST=1]
[*]Zend_Db_Statement_Mysqli->_prepare() in F:\wamp64\www\clio\library\Zend\Db\Statement.php at line 115
[*]Zend_Db_Statement->__construct() in F:\wamp64\www\clio\library\Zend\Db\Adapter\Mysqli.php at line 381
[*]Zend_Db_Adapter_Mysqli->prepare() in F:\wamp64\www\clio\library\Zend\Db\Adapter\Abstract.php at line 478
[*]Zend_Db_Adapter_Abstract->query() in F:\wamp64\www\clio\library\Zend\Db\Adapter\Abstract.php at line 734
[*]Zend_Db_Adapter_Abstract->fetchAll() in F:\wamp64\www\clio\library\XenForo\Importer\PhpBb3.php at line 598
[*]XenForo_Importer_PhpBb3->stepUsers() in F:\wamp64\www\clio\library\XenForo\Importer\Abstract.php at line 124
[*]XenForo_Importer_Abstract->runStep() in F:\wamp64\www\clio\library\XenForo\ControllerAdmin\Import.php at line 189
[*]XenForo_ControllerAdmin_Import->_runStep() in F:\wamp64\www\clio\library\XenForo\ControllerAdmin\Import.php at line 241
[*]XenForo_ControllerAdmin_Import->_startStep() in F:\wamp64\www\clio\library\XenForo\ControllerAdmin\Import.php at line 184
[*]XenForo_ControllerAdmin_Import->actionStartStep() in F:\wamp64\www\clio\library\XenForo\FrontController.php at line 369
[*]XenForo_FrontController->dispatch() in F:\wamp64\www\clio\library\XenForo\FrontController.php at line 152
[*]XenForo_FrontController->run() in F:\wamp64\www\clio\admin.php at line 13
[/LIST]
Import forums fails with
Code:
Server Error
Mysqli prepare error: Unknown column 'forum_posts_approved' in 'field list'
[LIST=1]
[*]Zend_Db_Statement_Mysqli->_prepare() in F:\wamp64\www\clio\library\Zend\Db\Statement.php at line 115
[*]Zend_Db_Statement->__construct() in F:\wamp64\www\clio\library\Zend\Db\Adapter\Mysqli.php at line 381
[*]Zend_Db_Adapter_Mysqli->prepare() in F:\wamp64\www\clio\library\Zend\Db\Adapter\Abstract.php at line 478
[*]Zend_Db_Adapter_Abstract->query() in F:\wamp64\www\clio\library\Zend\Db\Adapter\Abstract.php at line 734
[*]Zend_Db_Adapter_Abstract->fetchAll() in F:\wamp64\www\clio\library\XenForo\Importer\PhpBb31x.php at line 92
[*]XenForo_Importer_PhpBb31x->_getForums() in F:\wamp64\www\clio\library\XenForo\Importer\PhpBb3.php at line 1344
[*]XenForo_Importer_PhpBb3->stepForums() in F:\wamp64\www\clio\library\XenForo\Importer\Abstract.php at line 124
[*]XenForo_Importer_Abstract->runStep() in F:\wamp64\www\clio\library\XenForo\ControllerAdmin\Import.php at line 189
[*]XenForo_ControllerAdmin_Import->_runStep() in F:\wamp64\www\clio\library\XenForo\ControllerAdmin\Import.php at line 241
[*]XenForo_ControllerAdmin_Import->_startStep() in F:\wamp64\www\clio\library\XenForo\ControllerAdmin\Import.php at line 184
[*]XenForo_ControllerAdmin_Import->actionStartStep() in F:\wamp64\www\clio\library\XenForo\FrontController.php at line 369
[*]XenForo_FrontController->dispatch() in F:\wamp64\www\clio\library\XenForo\FrontController.php at line 152
[*]XenForo_FrontController->run() in F:\wamp64\www\clio\admin.php at line 13
[/LIST]
Any ideas where I can go with this?
 
Top