• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.2 Password Changing Issue

Ablac

Active member
#1
Since my forums arn't active yet were issuing Passwords to our select users and when they try to change there passwords they get an error

- Error
Route settings/ could not be found.

Not sure how to fix this but we've had 4 users say they are not able to change there passwords due to this issue, and we launch in 6 days... and that's a game breaker -_-

Thanks :)
Ablac
 

Ablac

Active member
#5
Yes, heres a list of add-ons.

Installed Add-ons
  1. Admin CP Login Enhanced 1.1.0
  2. AdminCP Firewall 1.3.2
  3. Automatic Warnings by Waindigo 1.0.3a
  4. Email Idle Users by Waindigo 1.0.2b
  5. Enable Debug From Admin Home 1.1a
  6. Force Ignore by Waindigo 1.0.1
  7. Force Register for Guests by xenCODE 1.0.0
  8. GameTracker Viewer 1.0.1
  9. Last Post Avatar by Waindigo 1.1.8c
  10. LiquidPro Simple Forms 2.0.2
  11. Log Out Link by Waindigo 1.0.0
  12. Login As User by Waindigo 1.1.8
  13. LoginUserLocks - Prevent attempts to brute force the login area 1.0.1
  14. MicroSupport 1.0.3 (Disabled)
  15. Minifier 1.0.1
  16. Moderation Queue Information by Waindigo 1.0.0a
  17. Password Strength 1.0.0
  18. Poke by Waindigo 1.0.0
  19. Privacy Groups by Waindigo 1.0.3a
  20. Self Delete by Waindigo 1.0.0
  21. sonnb - Profanity Filter 1.0.4
  22. Tabs by Waindigo 1.0.1c
  23. Template Modification System 1.3.0
  24. TPU: Users can view own warnings 1.0.1
  25. Un-link Banned Users by Waindigo 1.0.0b
  26. Undelete Users by Waindigo 1.0.3b
  27. User Upgrades by Waindigo 1.2.9a
  28. WDB Extra Stats 1.0 (Uninstalling as I posted this)
  29. WebGuruBB.com Admin Notes Addon 1.0.0
  30. Xen Cache 1.0.1
  31. [Nobita] Promote and Demote Member 1.0.2
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
#6
You will need to disable them and confirm it works with them all disabled.

Then re-enable them one at a time until the error is triggered to determine which one is the cause.
 

Ablac

Active member
#8
Interesting error when Disabling all the plugins.

The following error occurred:
An exception occurred: Mysqli statement execute error : Deadlock found when trying to get lock; try restarting transaction in /home2/ablac/public_html/library/Zend/Db/Statement/Mysqli.php on line 214

  1. Zend_Db_Statement_Mysqli->_execute() in Zend/Db/Statement.php at line 297
  2. Zend_Db_Statement->execute() in Zend/Db/Adapter/Abstract.php at line 479
  3. Zend_Db_Adapter_Abstract->query() in Zend/Db/Adapter/Abstract.php at line 661
  4. Zend_Db_Adapter_Abstract->delete() in XenForo/Model/Template.php at line 1598
  5. XenForo_Model_Template->compileAndInsertParsedTemplate() inXenForo/Deferred/TemplatePartialCompile.php at line 55
  6. XenForo_Deferred_TemplatePartialCompile->execute() in XenForo/Model/Deferred.php at line 252
  7. XenForo_Model_Deferred->runDeferred() in XenForo/Model/Deferred.php at line 378
  8. XenForo_Model_Deferred->_runInternal() in XenForo/Model/Deferred.php at line 331
  9. XenForo_Model_Deferred->run() in XenForo/ViewRenderer/Abstract.php at line 352
  10. XenForo_ViewRenderer_Abstract::hasManualDeferredToRun() inXenForo/ViewRenderer/Json.php at line 147
  11. XenForo_ViewRenderer_Json::_addDefaultParams() in XenForo/ViewRenderer/Json.phpat line 185
  12. XenForo_ViewRenderer_Json::jsonEncodeForOutput() in XenForo/ViewRenderer/Json.phpat line 37
  13. XenForo_ViewRenderer_Json->renderRedirect() in XenForo/FrontController.php at line593
  14. XenForo_FrontController->renderView() in XenForo/FrontController.php at line 158
  15. XenForo_FrontController->run() in /home2/ablac/public_html/admin.php at line 13
 

Ablac

Active member
#9
Interesting -_- It was either the one I was uninstalling or the problem fixed its self after i enabled/disabled all the addons.
 

Ablac

Active member
#10
More Interesting fact that i didn't notice but it also stopped me from being able to post by getting rid of the Text Box in the Create a thread section...
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
#11
Deadlocks can occur, if you tried to disable a lot of add-ons at once, for example.
Unless it's happening all the time you can ignore that error.
You may need to do a master rebuild if your templates did not compile correctly.