1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.5 OpenSSL error?

Discussion in 'XenForo Questions and Support' started by surfsup, Oct 7, 2016.

  1. surfsup

    surfsup Well-Known Member

    Code:
    ErrorException: fwrite(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:140D00CF:SSL routines:SSL_write:protocol is shutdown - library/Zend/Mail/Protocol/Abstract.php:324
    Generated By: Unknown Account, Sunday at 9:10 AM
    Stack Trace
    #0 [internal function]: XenForo_Application::handlePhpError(2, 'fwrite(): SSL o...', '/home2/truckmou...', 324, Array)
    #1 /home2/truckmount46/public_html/library/Zend/Mail/Protocol/Abstract.php(324): fwrite(Resource id #41, 'QUIT\r\n')
    #2 /home2/truckmount46/public_html/library/Zend/Mail/Protocol/Smtp.php(385): Zend_Mail_Protocol_Abstract->_send('QUIT')
    #3 /home2/truckmount46/public_html/library/Zend/Mail/Transport/Smtp.php(183): Zend_Mail_Protocol_Smtp->quit()
    #4 /home2/truckmount46/public_html/library/XenForo/Model/MailQueue.php(87): Zend_Mail_Transport_Smtp->resetConnection()
    #5 /home2/truckmount46/public_html/library/XenForo/Deferred/MailQueue.php(10): XenForo_Model_MailQueue->runMailQueue(7.99999904633)
    #6 /home2/truckmount46/public_html/library/XenForo/Model/Deferred.php(295): XenForo_Deferred_MailQueue->execute(Array, Array, 7.99999904633, '')
    #7 /home2/truckmount46/public_html/library/XenForo/Model/Deferred.php(429): XenForo_Model_Deferred->runDeferred(Array, 7.99999904633, '', false)
    #8 /home2/truckmount46/public_html/library/XenForo/Model/Deferred.php(374): XenForo_Model_Deferred->_runInternal(Array, NULL, '', false)
    #9 /home2/truckmount46/public_html/deferred.php(23): XenForo_Model_Deferred->run(false)
    #10 {main}
    Request State
    array(3) {
      ["url"] => string(45) "https://www.truckmountforums.com/deferred.php"
      ["_GET"] => array(0) {
      }
      ["_POST"] => array(3) {
        ["_xfRequestUri"] => string(50) "/threads/how-well-does-mytee-work-in-canada.35327/"
        ["_xfNoRedirect"] => string(1) "1"
        ["_xfResponseType"] => string(4) "json"
      }
    }
    
     
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    If it was a one off you can ignore it.

    If it's happening all the time then it could indicate a firewall or server related issue.
     

Share This Page