1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.5 Node-/Subforum in different Color

Discussion in 'XenForo Questions and Support' started by vFranky, Jan 20, 2016.

  1. vFranky

    vFranky Active Member

    Hello,

    can I set the title of a node/subforum to a different color? We use this to mark moderative, internal forums.

    Kind regards,
    Frank
     
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Add to EXTRA.css:
    Code:
    .nodeList .node_1 .nodeTitle a
    {
      color: orange;
    }
    
    Changed the 1 to the node ID.

    If you want to make multiple forums the same colour, do it like so:
    Code:
    .nodeList .node_1 .nodeTitle a,
    .nodeList .node_2 .nodeTitle a,
    .nodeList .node_3 .nodeTitle a
    {
        color: orange;
    }
    
     
    vFranky likes this.
  3. vFranky

    vFranky Active Member

    Thank you!
     
  4. vFranky

    vFranky Active Member

    I used your CSS code. But now there is no alternate color if new content in a node exist. Can I define an alternate color too?
     
  5. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Use this for unread and read:
    Code:
    .nodeList .node_1 .unread .nodeTitle a
    {
        color: green;
    }
    
    .nodeList .node_1 .nodeTitle a
    {
        color: orange;
    }
    
     
    vFranky likes this.
  6. vFranky

    vFranky Active Member

    Thank you, I made this css code, but unread does not work. Any idea?

     
  7. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    It works for me (using different IDs).

    If you are using a third party style, perhaps the CSS is being ignored?
     
    vFranky likes this.
  8. vFranky

    vFranky Active Member

    Yes, I have a third party style (UI.X), but why should read an not read react differently?
     
  9. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    You will need to contact the style designer.
    I wouldn't know why the CSS is being ignored - perhaps they use different classes?
     
  10. Martok

    Martok Well-Known Member

    The code does work in UI.X, I have just tested it on my site and it works.
     
    vFranky likes this.
  11. vFranky

    vFranky Active Member

    Strange, it works not in my case. :(
     
  12. Martok

    Martok Well-Known Member

    I even used your code, just changed the node IDs.

    Are you sure you have the node IDs correct?
    Are you putting it in EXTRA.css for your child style that you are using (and not EXTRA.css for any other style)?
    Are you using any other add-ons or have you added any other code that could affect node titles?
     
    vFranky likes this.
  13. vFranky

    vFranky Active Member

    Martok, it seems everything is correct. But I don't know if there are perhaps addons which affect CSS. The color setting works, but the unread portion not.

    It is not so important. If it doesn't work, it is postponed.
     
  14. Martok

    Martok Well-Known Member

    I checked unread too and that did work.

    Can you post a link to your site so I can have a look?
     
  15. vFranky

    vFranky Active Member

    Sorry, not possible because it is interal (moderator area). I will configure it externally for testing purpose and will inform you, when it is completed. Thank you in advance for your support.
     

Share This Page