• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.5 Need some help here, mysql re-install caused this error

mauzao9

Well-known member
#1
On parts of the website, this is the server error:

Code:
An exception occurred: Call to undefined function utf8_decode() in /var/www/html/library/Lgpl/utf8.php on line 96

utf8_strlen() in XenForo/Helper/String.php at line 193
XenForo_Helper_String::wholeWordTrim() in XenForo/Template/Helper/Core.php at line 1387
XenForo_Template_Helper_Core::string() in XenForo/Template/Abstract.php(265) : eval()'d code at line 259
eval() in XenForo/Template/Abstract.php at line 265
XenForo_Template_Abstract->_renderInternal() in XenForo/Template/Abstract.php at line 191
XenForo_Template_Abstract->render() in XenForo/Template/Public.php at line 110
XenForo_Template_Public->render() in XenForo/ViewRenderer/HtmlPublic.php at line 140
XenForo_ViewRenderer_HtmlPublic->renderContainer() in XenForo/FrontController.php at line 637
XenForo_FrontController->renderView() in XenForo/FrontController.php at line 158
XenForo_FrontController->run() in /var/www/html/index.php at line 13
I remember i had to deal with this before, but i need guidance on this utf8 thing again,
Max
 

Tracy Perry

Well-known member
#4
Depends on what you consider "default". It all depends on the OS, whether you do a self compile, whether that module has been ported upwards to support PHP 7, whether you are using a panel and a few other factors.
;)