1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

My class is never called

Discussion in 'XenForo Development Discussions' started by UltimateMinecraft, Jan 8, 2014.

  1. UltimateMinecraft

    UltimateMinecraft New Member

    Hello,
    Getting a little frustrated here as my class does not seem to be called. Add-on is attached.
    The point of the plugin is to validate that the user is using his Minecraft-username as well as validate a code generated by a plugin on the Minecraft server. The included functions are in use on our current website (We're upgrading to XenForo) and works.

    As you can see, I've added in debug-statements. The listener writes to the log file and is called, but the extender class is not.

    What am I doing wrong?

    Andy
     

    Attached Files:

    Last edited: Jan 8, 2014
  2. UltimateMinecraft

    UltimateMinecraft New Member

    Managed to solve it, the cause was a conflicting add-on.
     
    Daniel Hood likes this.
  3. Daniel Hood

    Daniel Hood Well-Known Member

    Did you happen to contact the author of the conflicting add on? Sometimes it's a simple mistake that they're unaware of.
     
  4. UltimateMinecraft

    UltimateMinecraft New Member

    Haven't done so yet, that addon implemented the function actionRegister() from the ControllerPublic_Register, but wasn't calling the parent, which I am assuming is the cause.

    I will let the author know.
     

Share This Page