1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Message contents editing

Discussion in 'Styling and Customization Questions' started by thodiral, Apr 11, 2013.

  1. thodiral

    thodiral Member

    Sorry for the multiple posts lately for needing help. Just getting started with CSS and have been trying to make and edit a theme. At this time im trying to edit a theme to learn more about CSS and websites. My default texts on my website is white, so is the post content holder. How can i change it.
    screenie.png


    screenie2.png

    You can see i have to highlight my text to see what im actually typing. Any fixes or places i can edit that?
     
  2. Shelley

    Shelley Well-Known Member

    Appearance >>style properties >> Message layout >> Rich Text editor content and adjust the text color field/box with preference of colour.
     
    Tracy Perry and thodiral like this.
  3. thodiral

    thodiral Member

    Thank you very much!
     
    Shelley likes this.
  4. thodiral

    thodiral Member

    Now that i did that, this happens when box expands. Screenshot_1.png
     
  5. Shelley

    Shelley Well-Known Member

    That is an odd issue that I've never encountered. Is that the stencil add-on your using and somehow altering the text colour of your post? Not sure whether that is a bug or what with the add-on or it's just inheriting the text colour. Have you checked to see the bbcode isn't wrapped around your text from the stencil add-on if you've styled the stencil text add-on this way?

    edit: Have you tried going into message layout >> Main Content and checked in there? You could trying changing the text colour in there.
     
  6. thodiral

    thodiral Member

    Nope, not wrapping. It literally only happens if i expand the box. Oddest thing.
     
  7. Shelley

    Shelley Well-Known Member

    I just edited my previous post you might want to check in that area i posted but that is an odd issue.
     
  8. thodiral

    thodiral Member

    Tried changing those and it didnt change the issue.
    Also my text color needs to be white, no shades of gray unfortunately.
    Still getting this: http://prntscr.com/103y4v
     
  9. Shelley

    Shelley Well-Known Member

    Perhaps Jake,Brogan or one of the others can jump in here and help you because that is certainly an odd issue.

    It could be an add-on conflicting but I would only be guessing.
     
  10. thodiral

    thodiral Member

    Not sure on the bump rule, so i waited a while.
     
  11. thodiral

    thodiral Member

    Wait, fixed it. I had a maximum height set. Sorry everyone.
     

Share This Page