1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Members

Discussion in 'XenForo Questions and Support' started by Pam Drake, May 27, 2013.

  1. Pam Drake

    Pam Drake Member

    My forum went live today, but I want to prevent people using the forum until I have accepted them as a member. Please can you tell me where I have to do this? So sorry to be such a dummy.
     
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Enable manual approval in the ACP.

    Options -> User Registration
     
  3. Pam Drake

    Pam Drake Member

    Tried that without success. A new person signed up and was then able to access the forum as a member, despite me not receiving an email.
     
  4. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    You don't receive an email.
    You need to manually approve them until they can post.
     
  5. Pam Drake

    Pam Drake Member

    But how would I know they were waiting to join if I do not get an email?
     
  6. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    The moderator bar at the top of the screen.

    mod-bar.PNG
     
  7. Pam Drake

    Pam Drake Member

    But that is just it! The moderators bar just shows zeros.
     
  8. Luxus

    Luxus Well-Known Member

  9. xf_phantom

    xf_phantom Well-Known Member

  10. Pam Drake

    Pam Drake Member

    Thanks Brogan, EQnoble explained it to me in words even an idiot like me can understand. Thank you for your help.
     

Share This Page