• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.5 Locked out of admin panel

Solidus

Well-known member
#1
Hey team.

After some server updates, I can no longer access admin panel. error_log shows me this,

[Sun Mar 13 22:37:29.724696 2016] [proxy_fcgi:error] [pid 16287:tid 139982175094528] (104)Connection reset by peer: [client 1.1.1.1:46616] AH01075: Error dispatching request to :, referer: https://wweforums.net/admin.php?tools/phpinfo

[Sun Mar 13 22:37:13.578906 2016] [proxy_fcgi:error] [pid 16275:tid 139981926373120] [client 1.1.1.1:46614] AH01070: Error parsing script headers, referer: https://wweforums.net/admin.php?tools/phpinfo

[Sun Mar 13 22:37:29.724696 2016] [proxy_fcgi:error] [pid 16287:tid 139982175094528] (104)Connection reset by peer: [client 1.1.1.1:46616] AH01075: Error dispatching request to :, referer: https://wweforums.net/admin.php?tools/phpinfo
Any idea?
Thank you.
 

Solidus

Well-known member
#3
I see the loading animation at the top right and it doesn't go away, the xf logo doesn't go through the animation either.
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
#4
It's probably worth contacting your host and asking them what changes they made and to investigate the error.

Reverting those changes will likely be the quickest way to resolve it.
 

Solidus

Well-known member
#5
I am the host, and the changes was just a minor update to Plesk. I'm not even sure that is the problem.
Does anyone know what proxy_fcgi:error means?