• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

[KL] Editor Post Templates 1.0.3

No permission to download

katsulynx

Well-known member
#1

TheBigK

Well-known member
#2
Installed this on my localhost running 1.5. Got following error at the top of the page.

Code:
An exception occurred: Mysqli prepare error: Table 'xf.xf_kl_ept_post_template_admin' doesn't exist in /Applications/MAMP/htdocs/xf/library/Zend/Db/Statement/Mysqli.php on line 77
Zend_Db_Statement_Mysqli->_prepare() in Zend/Db/Statement.php at line 115
Zend_Db_Statement->__construct() in Zend/Db/Adapter/Mysqli.php at line 381
Zend_Db_Adapter_Mysqli->prepare() in Zend/Db/Adapter/Abstract.php at line 478
Zend_Db_Adapter_Abstract->query() in Zend/Db/Adapter/Abstract.php at line 734
Zend_Db_Adapter_Abstract->fetchAll() in KL/EditorPostTemplates/Model/Editor.php at line 85
KL_EditorPostTemplates_Model_Editor->getAdminTemplatesForUser() in KL/EditorPostTemplates/Helpers.php at line 15
KL_EditorPostTemplates_Helpers::helperTemplates()
call_user_func_array() in XenForo/Template/Helper/Core.php at line 853
XenForo_Template_Helper_Core::callHelper() in XenForo/Template/Abstract.php(265) : eval()'d code at line 5
eval() in XenForo/Template/Abstract.php at line 265
XenForo_Template_Abstract->_renderInternal() in XenForo/Template/Abstract.php at line 191
XenForo_Template_Abstract->render() in XenForo/Template/Public.php at line 110
XenForo_Template_Public->render() in XenForo/Template/Abstract.php at line 528
XenForo_Template_Abstract->__toString() in XenForo/Template/Abstract.php(265) : eval()'d code at line 197
eval() in XenForo/Template/Abstract.php at line 265
XenForo_Template_Abstract->_renderInternal() in XenForo/Template/Abstract.php at line 191
XenForo_Template_Abstract->render() in XenForo/Template/Public.php at line 110
XenForo_Template_Public->render() in XenForo/ViewRenderer/HtmlPublic.php at line 123
XenForo_ViewRenderer_HtmlPublic->renderContainer() in XenForo/FrontController.php at line 633
XenForo_FrontController->renderView() in XenForo/FrontController.php at line 158
XenForo_FrontController->run() in /Applications/MAMP/htdocs/xf/index.php at line 13
 

NixFifty

Well-known member
#3
Add-on doesn't take in to account people that don't have the Resource Manager installed and thus, this error is displayed when navigating to the ACP area:
Code:
Server Error

Invalid model 'XenResource_Model_Category' specified

XenForo_Model::create() in XenForo/Controller.php at line 101
XenForo_Controller->getModelFromCache() in KL/EditorPostTemplates/ControllerAdmin/Editor.php at line 322
KL_EditorPostTemplates_ControllerAdmin_Editor->_getCategoryModel() in KL/EditorPostTemplates/ControllerAdmin/Editor.php at line 23
KL_EditorPostTemplates_ControllerAdmin_Editor->actionIndex() in XenForo/FrontController.php at line 347
XenForo_FrontController->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 134
XenForo_FrontController->run() in /home/nginx/domains/titan.nixfifty.com/public/admin.php at line 13
 

katsulynx

Well-known member
#5
Code:
Table 'xf.xf_kl_ept_post_template_admin' doesn't exist
Looks like a broken installation to me. Said table should have been created upon installation.

Please verify that the following tables in your database exist:
  • xf_kl_ept_post_template_admin
  • xf_kl_ept_post_template_admin_categories
  • xf_kl_ept_post_template_user
  • xf_kl_ept_post_template_user_ignore
If not, try to reinstall the addon.
 

yavuz

Well-known member
#7
Getting this error below, when viewing threads:

Zend_Db_Statement_Mysqli_Exception: Template to string error:Mysqli prepare error: Table 'user_vt.xf_kl_ept_post_template_admin' doesn't exist - library/Zend/Db/Statement/Mysqli.php:77
Generated By: user, A moment ago
Stack Trace
#0 /home/user/public_html/library/Zend/Db/Statement.php(115): Zend_Db_Statement_Mysqli->_prepare('\r\n SELEC...')
#1 /home/user/public_html/library/Zend/Db/Adapter/Mysqli.php(381): Zend_Db_Statement->__construct(Object(Zend_Db_Adapter_Mysqli), '\r\n SELEC...')
#2 /home/user/public_html/library/Zend/Db/Adapter/Abstract.php(478): Zend_Db_Adapter_Mysqli->prepare('\r\n SELEC...')
#3 /home/user/public_html/library/Zend/Db/Adapter/Abstract.php(734): Zend_Db_Adapter_Abstract->query('\r\n SELEC...', 1)
#4 /home/user/public_html/library/KL/EditorPostTemplates/Model/Editor.php(85): Zend_Db_Adapter_Abstract->fetchAll('\r\n SELEC...', 1)
#5 /home/user/public_html/library/KL/EditorPostTemplates/Helpers.php(15): KL_EditorPostTemplates_Model_Editor->getAdminTemplatesForUser(1)
#6 [internal function]: KL_EditorPostTemplates_Helpers::helperTemplates(Array)
#7 /home/user/public_html/library/XenForo/Template/Helper/Core.php(853): call_user_func_array(Array, Array)
#8 /home/user/public_html/internal_data/templates/S.38,L.2,editor.php(5): XenForo_Template_Helper_Core::callHelper('posttemplates', Array)
#9 /home/user/public_html/library/XenForo/Template/Abstract.php(260): include('/home/diviks/pu...')
#10 /home/user/public_html/library/XenForo/Template/Abstract.php(191): XenForo_Template_Abstract->_renderInternal('/home/diviks/pu...', Array)
#11 /home/user/public_html/library/XenForo/Template/Public.php(110): XenForo_Template_Abstract->render()
#12 /home/user/public_html/library/XenForo/Template/Abstract.php(528): XenForo_Template_Public->render()
#13 /home/user/public_html/internal_data/templates/S.38,L.2,thread_view.php(2468): XenForo_Template_Abstract->__toString()
#14 /home/user/public_html/library/XenForo/Template/Abstract.php(260): include('/home/diviks/pu...')
#15 /home/user/public_html/library/XenForo/Template/Abstract.php(191): XenForo_Template_Abstract->_renderInternal('/home/diviks/pu...', Array)
#16 /home/user/public_html/library/XenForo/Template/Public.php(110): XenForo_Template_Abstract->render()
#17 /home/user/public_html/library/XenForo/ViewRenderer/HtmlPublic.php(123): XenForo_Template_Public->render()
#18 /home/user/public_html/library/XenForo/FrontController.php(633): XenForo_ViewRenderer_HtmlPublic->renderContainer(Object(XenForo_Template_Public), Array)
#19 /home/user/public_html/library/XenForo/FrontController.php(158): XenForo_FrontController->renderView(Object(XenForo_ControllerResponse_View), Object(XenForo_ViewRenderer_HtmlPublic), Array)
#20 /home/user/public_html/index.php(13): XenForo_FrontController->run()
#21 {main}
Request State
array(3) {
["url"] => string(77) "http://www.site.com
["_GET"] => array(0) {
}
["_POST"] => array(0) {
}
}
 

yavuz

Well-known member
#10
Can't do that @katsulynx, getting this error upon uninstallation:

Mysqli statement execute error : Unknown table 'user_vt.xf_kl_ept_post_template_user'

  1. Zend_Db_Statement_Mysqli->_execute() in Zend/Db/Statement.php at line 297
  2. Zend_Db_Statement->execute() in Zend/Db/Adapter/Abstract.php at line 479
  3. Zend_Db_Adapter_Abstract->query() in KL/EditorPostTemplates/Install.php at line 119
  4. KL_EditorPostTemplates_Install::uninstall()
  5. call_user_func() in XenForo/DataWriter/AddOn.php at line 214
  6. XenForo_DataWriter_AddOn->_postDelete() in XenForo/DataWriter.php at line 1779
  7. XenForo_DataWriter->delete() in XenForo/ControllerAdmin/AddOn.php at line 123
  8. XenForo_ControllerAdmin_AddOn->actionDelete() in Waindigo/InstallUpgrade/Extend/XenForo/ControllerAdmin/AddOn.php at line 67
  9. Waindigo_InstallUpgrade_Extend_XenForo_ControllerAdmin_AddOn->actionDelete() in XenForo/FrontController.php at line 347
  10. XenForo_FrontController->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 134
  11. XenForo_FrontController->run() in /home/diviks/public_html/admin.php at line 13
 

katsulynx

Well-known member
#11
@yavuz From what I can tell you messed up with the order. Please contact me in a private conversation so we can sort this error out together, I got a step-by-step solution in mind.

For the rest: I did some trial & error testing and from what I can tell, the installation is now fully working as expected.
 

Solidus

Well-known member
#12
@katsulynx

error at the top of threads,

Code:
An exception occurred: Mysqli prepare error: Table 'wwefdb.xf_kl_ept_post_template_admin' doesn't exist in /var/www/vhosts/wweforums.net/httpdocs/library/Zend/Db/Statement/Mysqli.php on line 77
Zend_Db_Statement_Mysqli->_prepare() in Zend/Db/Statement.php at line 115
Zend_Db_Statement->__construct() in Zend/Db/Adapter/Mysqli.php at line 381
Zend_Db_Adapter_Mysqli->prepare() in Zend/Db/Adapter/Abstract.php at line 478
Zend_Db_Adapter_Abstract->query() in Zend/Db/Adapter/Abstract.php at line 734
Zend_Db_Adapter_Abstract->fetchAll() in KL/EditorPostTemplates/Model/Editor.php at line 85
KL_EditorPostTemplates_Model_Editor->getAdminTemplatesForUser() in KL/EditorPostTemplates/Helpers.php at line 15
KL_EditorPostTemplates_Helpers::helperTemplates()
call_user_func_array() in XenForo/Template/Helper/Core.php at line 853
XenForo_Template_Helper_Core::callHelper() in /var/www/vhosts/wweforums.net/httpdocs/internal_data/templates/S.73,L.1,editor.php at line 5
include() in XenForo/Template/Abstract.php at line 260
XenForo_Template_Abstract->_renderInternal() in XenForo/Template/Abstract.php at line 191
XenForo_Template_Abstract->render() in XenForo/Template/Public.php at line 110
XenForo_Template_Public->render() in XenForo/Template/Abstract.php at line 528
XenForo_Template_Abstract->__toString() in /var/www/vhosts/wweforums.net/httpdocs/internal_data/templates/S.73,L.1,thread_view.php at line 5441
include() in XenForo/Template/Abstract.php at line 260
XenForo_Template_Abstract->_renderInternal() in XenForo/Template/Abstract.php at line 191
XenForo_Template_Abstract->render() in XenForo/Template/Public.php at line 110
XenForo_Template_Public->render() in XenForo/ViewRenderer/HtmlPublic.php at line 123
XenForo_ViewRenderer_HtmlPublic->renderContainer() in XenForo/FrontController.php at line 633
XenForo_FrontController->renderView() in XenForo/FrontController.php at line 158
XenForo_FrontController->run() in /var/www/vhosts/wweforums.net/httpdocs/index.php at line 13
and in error log,

Code:
Zend_Db_Statement_Mysqli_Exception: Template to string error:Mysqli prepare error: Table 'wwefdb.xf_kl_ept_post_template_admin' doesn't exist - library/Zend/Db/Statement/Mysqli.php:77
Generated By: Solidus, 1 minute ago
Code:
#0 /var/www/vhosts/wweforums.net/httpdocs/library/Zend/Db/Statement.php(115): Zend_Db_Statement_Mysqli->_prepare('\r\n        SELEC...')
#1 /var/www/vhosts/wweforums.net/httpdocs/library/Zend/Db/Adapter/Mysqli.php(381): Zend_Db_Statement->__construct(Object(Zend_Db_Adapter_Mysqli), '\r\n        SELEC...')
#2 /var/www/vhosts/wweforums.net/httpdocs/library/Zend/Db/Adapter/Abstract.php(478): Zend_Db_Adapter_Mysqli->prepare('\r\n        SELEC...')
#3 /var/www/vhosts/wweforums.net/httpdocs/library/Zend/Db/Adapter/Abstract.php(734): Zend_Db_Adapter_Abstract->query('\r\n        SELEC...', 56)
#4 /var/www/vhosts/wweforums.net/httpdocs/library/KL/EditorPostTemplates/Model/Editor.php(85): Zend_Db_Adapter_Abstract->fetchAll('\r\n        SELEC...', 56)
#5 /var/www/vhosts/wweforums.net/httpdocs/library/KL/EditorPostTemplates/Helpers.php(15): KL_EditorPostTemplates_Model_Editor->getAdminTemplatesForUser(56)
#6 [internal function]: KL_EditorPostTemplates_Helpers::helperTemplates(Array)
#7 /var/www/vhosts/wweforums.net/httpdocs/library/XenForo/Template/Helper/Core.php(853): call_user_func_array(Array, Array)
#8 /var/www/vhosts/wweforums.net/httpdocs/internal_data/templates/S.73,L.1,editor.php(5): XenForo_Template_Helper_Core::callHelper('posttemplates', Array)
#9 /var/www/vhosts/wweforums.net/httpdocs/library/XenForo/Template/Abstract.php(260): include('/var/www/vhosts...')
#10 /var/www/vhosts/wweforums.net/httpdocs/library/XenForo/Template/Abstract.php(191): XenForo_Template_Abstract->_renderInternal('/var/www/vhosts...', Array)
#11 /var/www/vhosts/wweforums.net/httpdocs/library/XenForo/Template/Public.php(110): XenForo_Template_Abstract->render()
#12 /var/www/vhosts/wweforums.net/httpdocs/library/XenForo/Template/Abstract.php(528): XenForo_Template_Public->render()
#13 /var/www/vhosts/wweforums.net/httpdocs/internal_data/templates/S.73,L.1,thread_view.php(5441): XenForo_Template_Abstract->__toString()
#14 /var/www/vhosts/wweforums.net/httpdocs/library/XenForo/Template/Abstract.php(260): include('/var/www/vhosts...')
#15 /var/www/vhosts/wweforums.net/httpdocs/library/XenForo/Template/Abstract.php(191): XenForo_Template_Abstract->_renderInternal('/var/www/vhosts...', Array)
#16 /var/www/vhosts/wweforums.net/httpdocs/library/XenForo/Template/Public.php(110): XenForo_Template_Abstract->render()
#17 /var/www/vhosts/wweforums.net/httpdocs/library/XenForo/ViewRenderer/HtmlPublic.php(123): XenForo_Template_Public->render()
#18 /var/www/vhosts/wweforums.net/httpdocs/library/XenForo/FrontController.php(633): XenForo_ViewRenderer_HtmlPublic->renderContainer(Object(XenForo_Template_Public), Array)
#19 /var/www/vhosts/wweforums.net/httpdocs/library/XenForo/FrontController.php(158): XenForo_FrontController->renderView(Object(XenForo_ControllerResponse_View), Object(XenForo_ViewRenderer_HtmlPublic), Array)
#20 /var/www/vhosts/wweforums.net/httpdocs/index.php(13): XenForo_FrontController->run()
#21 {main}
 

Russ

Well-known member
#15
This will be great once these bugs are sorted :), I'll get it on my dev site to see if I can spot any . Thanks for this
 

Solidus

Well-known member
#18
^ that's maybe due to bbcode & button manager.
Also being told "You do not have permission to view this page or perform this action." when trying to create a post template. I have permission.