1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.5 Javascript error

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by gavpeds, Jan 27, 2016.

  1. gavpeds

    gavpeds Active Member

    Our members keep getting this error intermittently. It seems to be on doing various tasks. Like clicking on notifications tab. Clicking on like submitting posts etc. Any ideas at all would be great.

  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    You will need to try and trigger it when using a desktop browser, then open the inspector and click the console tab for details on the error.

    Or disable all add-ons and re-enable them one at a time until you determine which one is causing it.
  3. gavpeds

    gavpeds Active Member

    Right so the console shows this as the error which is very long so can not post it but have attached the .log file.


    Attached Files:

  4. gavpeds

    gavpeds Active Member

    Im not sure if i know for sure yet BUT. I have been hunting around and it seems to £ in the thread title may cause it or be part of this issue.

    I just created a test thread on my site with a £ in the title and the exact same error comes up.

    This was one of the threads a user screenshot when having the error. http://windowcleaningforums.co.uk/t...r-chasing-a-£20-debt.19086/page-4#post-289169

    I just created this thread http://windowcleaningforums.co.uk/threads/testing-javascript-error-it-seems-to-be-the-£-sign.19105/ to test my theory and the same error is had.

    Possible bug @Chris D @Brogan
    Last edited: Jan 28, 2016
  5. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    It could be mod_security being triggered.

    Contact your host and ask them to check and whitelist the rule as necessary.
    gavpeds likes this.
  6. gavpeds

    gavpeds Active Member

    Thanks brogan. It does indeed seem to be mod_security they just turned it off to test and the errors are gone.

Share This Page