1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.5 is very slow the lightbox with 20 attachments?

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by rafass, Nov 2, 2015.

  1. rafass

    rafass Well-Known Member

    I'm seeing that the lightbox (on my site and here) is taking long time to show the attachments (15-20).
    That's too much for the lightbox? or is working smoothly here? (I can't even take a look with the inspector)(my screen is small)
    appreciate some sincere opinions.
    Files info: size: 5.3 MB on disk (5,286,939 bytes) for 20 items, previously optimized all of them with this tool:

    Attached Files:

  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    The lightbox and images loaded instantly for me.

    Have you got a link to a similar thread on your site?
  3. rafass

    rafass Well-Known Member

    pm. thanks!
  4. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    I don't see any issues with the thread on your forum either.

    You stated that you see the issue here and on your site and presumably you are using a mobile device as you mentioned a small screen.
    It is expected that there may be performance issues when loading that much content on mobile devices.
  5. rafass

    rafass Well-Known Member

    Seems the problem was my internet connection or my cdn (or both, not sure)(weird issue:barefoot:)
    now the lightbox is loading the attachments very fast here and there.
    Thank you!
    Last edited: Nov 2, 2015

Share This Page