XF 2.2 InvalidArgumentException: Accessed unknown getter 'depth' on XF:Style[7] src/XF/Mvc/Entity/Entity.php:206

Erin Nicole

Member
I am getting this error, it seems to be when I change styles on my board.

Code:
InvalidArgumentException: Accessed unknown getter 'depth' on XF:Style[7] src/XF/Mvc/Entity/Entity.php:206
Stack Trace
Code:
#0 src/XF/Mvc/Entity/Entity.php(118): XF\Mvc\Entity\Entity->get('depth')
#1 internal_data/code_cache/templates/l1/s4/public/style_chooser.php(51): XF\Mvc\Entity\Entity->offsetGet('depth')
#2 src/XF/Template/Templater.php(1651): XF\Template\Templater->{closure}(Object(SV\StandardLib\XF\Template\Templater), Array, NULL)
#3 src/XF/Template/Template.php(24): XF\Template\Templater->renderTemplate('style_chooser', Array)
#4 src/XF/Mvc/Renderer/Json.php(86): XF\Template\Template->render()
#5 src/XF/Mvc/Renderer/Json.php(70): XF\Mvc\Renderer\Json->renderHtmlFallback('XF:Misc\\Style', 'public:style_ch...', Array)
#6 src/XF/Mvc/Dispatcher.php(460): XF\Mvc\Renderer\Json->renderView('XF:Misc\\Style', 'public:style_ch...', Array)
#7 src/XF/Mvc/Dispatcher.php(442): XF\Mvc\Dispatcher->renderView(Object(XF\Mvc\Renderer\Json), Object(XF\Mvc\Reply\View))
#8 src/XF/Mvc/Dispatcher.php(402): XF\Mvc\Dispatcher->renderReply(Object(XF\Mvc\Renderer\Json), Object(XF\Mvc\Reply\View))
#9 src/XF/Mvc/Dispatcher.php(60): XF\Mvc\Dispatcher->render(Object(XF\Mvc\Reply\View), 'json')
#10 src/XF/App.php(2351): XF\Mvc\Dispatcher->run()
#11 src/XF.php(517): XF\App->run()
#12 index.php(20): XF::runApp('XF\\Pub\\App')
#13 {main}
Request State
Code:
array(4) {
  ["url"] => string(119) "/misc/style?_xfRequestUri=%2F&_xfWithData=1&_xfToken=1638631892%2C3d074fcd1fa88056a0b2fd43b0eef3d8&_xfResponseType=json"
  ["referrer"] => string(24) "https://codinghelp.site/"
  ["_GET"] => array(4) {
    ["_xfRequestUri"] => string(1) "/"
    ["_xfWithData"] => string(1) "1"
    ["_xfToken"] => string(43) "1638631892,3d074fcd1fa88056a0b2fd43b0eef3d8"
    ["_xfResponseType"] => string(4) "json"
  }
  ["_POST"] => array(0) {
  }
}
 

Chris D

XenForo developer
Staff member
The template style_chooser appears to be modified in some way, perhaps through an add-on.

It's trying to access a property called depth on the style entity which is not a default property.
 

Chris D

XenForo developer
Staff member
It really depends on why it is there and how it got there. If it comes from an add-on then I’d recommend reporting it and waiting for a fix. If it’s something you added then, yes.
 
Top