1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Internal server error when trying to add new forum

Discussion in 'Installation, Upgrade, and Import Support' started by Phil Morse, Jun 24, 2011.

  1. Phil Morse

    Phil Morse Member

    Hi, I have a new board that's been running OK for a few days. I am trying to add a forum (I've done it successfully before), but now I am getting an internal server error popup, even before hitting "Save Forum" ie just while typing in the board name, description etc.

    If I get as far as pressing the Save Forum button, it hangs and the forum isn't created.

    I have checked the Apache log file and I see this:

    [Fri Jun 24 00:01:54 2011] [error] [client 87.117.197.70] (70007)The timeout specified has expired: Error reading request entity data, referer: http://digitaldjtips.com/forum/admin.php?forums/add

    Can you help please?
     
  2. Phil Morse

    Phil Morse Member

    If it's any help "an unexpected database error occurred" also happens, although this doesn't seem to stop me doing anything - I just repeat the action.
     
  3. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    This is not an error I've seen reported previously.

    Are you on shared hosting or a VPS?

    How many forums do you have?
     
  4. Phil Morse

    Phil Morse Member

    I suspect it might be some anomoly with my hosting - I'm on MediaTemple. I'll raise it with them. the forums are here: http://www.digitaldjtips.com/forums - only got half a dozen.
     

Share This Page