• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.4 Internal Server Error on few threads after upgrade

DaveL

Well-known member
#1
Hi,

This morning I upgraded from 1.1 to 1.4 and also changed my php from 5.2 to 5.4.

Everything seems to be running fine, however I have two threads which throw up and Internal Server Error page.

This is my forum - www.AirportCityGame.com

and this is one of the threads - http://www.airportcitygame.com/index.php?threads/list-of-neighbors-with-level-9-building-items.6136/

If you try to view any other page other then page 1, you get the error.

Ive checked the Forum Server Log, however its showing no errors.

Hoping someone may be able to help :)
 

DaveL

Well-known member
#3
You will need to check the server error log to see if there are any details.
Thanks Brogan.

My Cpanel server log shows

Tue Dec 23 18:13:31 2014] [error] [client 82.x.xxx43] File does not exist: /home/airportc/public_html/500.shtml, referer: http://www.airportcitygame.com/index.php?threads/server-issues.6667/page-3

My xenforo Server error log shows noting at all.

Ive also just gone to view a post that a modertaor has hidden. When I clicked on "Show" - It also came back with an internal sever error - again nothing in the logs.
 

DaveL

Well-known member
#4
Right, ive just reverted back to php 5.2 from 5.4 and all the errors vanish and everything seems to work again.

Any issues staying on php 5.2?
 

Andy.N

Well-known member
#5
It seems your server is not configured correctly. You can try to upgrade to latest PHP 5.6.4 and see if it causes any issue. I run couple of my sites on it without problem.
 

DaveL

Well-known member
#7
It seems your server is not configured correctly. You can try to upgrade to latest PHP 5.6.4 and see if it causes any issue. I run couple of my sites on it without problem.
Thanks. Just took the plunge and went to 5.6 and all seems to be working well so far!