1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Internal Server Error 500 when trying to create new account

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by Biirds, Oct 11, 2012.

  1. Biirds

    Biirds Member

    Hi!

    When trying to create a new account on my site I get this error:
    Internal Server Error

    The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
    Please contact the server administrator, and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
    More information about this error may be available in the server error log.
    -------


    The error appears for this link: www.site.com/login/login

    What could be wrong?
     
  2. Insy

    Insy Well-Known Member

    Hi, you should take a look on your server logs.
     
  3. Biirds

    Biirds Member

    I just noticed what's wrong. It's because of the addon KeyCaptcha. I disabled it and now it works.
     
    Jake Bunce and Insy like this.
  4. Biirds

    Biirds Member

    The support at KeyCaptcha says it doesn't work because $view->createTemplateObject doesn't work and throw error.

    I don't know where to begin to look? Is there some way I could make this work?
     
  5. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    Is there a specific error message?
     
  6. Biirds

    Biirds Member

    Sorry for my late reply, and perhaps my dumb question: Where could I see the errors? I use cpanel.

    It seems to work now with KeyCaptcha after they made some changes in their code. Only problem is that the KeyCaptcha can't be shown on two places at the same time but I think it might have to do with their code.
     
  7. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    Probably in XenForo:

    Admin CP -> Tools -> Server Error Log
     
  8. Insy

    Insy Well-Known Member

    For 500 errors: CPanel > Logs > Error Log
     
  9. Biirds

    Biirds Member

    This is what the error log in Xenforo says: ErrorException: Argument 2 passed to XenForo_View::createTemplateObject() must be an array, string given, called in /home/biirds/public_html/library/XenForo/Captcha/KeyCaptcha.php on line 232 and defined - library/XenForo/View.php:114
     
  10. Insy

    Insy Well-Known Member

    The addon seems to be non-compatible with the lastest version of XenForo.
     

Share This Page