1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Installing into "/community" sub-directory - create first, or created as part of install?

Discussion in 'Installation, Upgrade, and Import Support' started by CyclingTribe, Oct 19, 2010.

  1. CyclingTribe

    CyclingTribe Well-Known Member

    I haven't run the installer yet, but wondered if I need to upload all the files to "/community" if I want the forums at http://www.mysite.com/community ?

    Or, can I specify a root directory as part of the install and have the installer create it and place the forum files there?

    Just wondered what the process was?

    Thanks,
    Shaun :D
     
  2. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    Create the "community" directory first. Upload the xenForo files to that directory.

    Nope.
     
  3. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    The forums will be installed to whichever directory you choose.

    If you want them as they are here then you will need to create the /community directory.

    Edit: Damn! Beaten again by Jake...
     
    Dan likes this.
  4. CyclingTribe

    CyclingTribe Well-Known Member

    Cor blimey ... took your time responding there didn't you guys ... lol :) :) :)

    Thanks very much ... I shall set about my upload forthwith ...

    <nips off to upload xF ... wahey!!!>

    Cheers,
    Shaun :D
     
  5. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Be aware that Beta 2 is due out soon (this week) so don't spend too much time on the styling, etc. as parts of the code controlling that will be changing.
     
  6. CyclingTribe

    CyclingTribe Well-Known Member

    Yeah, no worries - just playing with it for the moment ... :D
     

Share This Page