MG 2.2 Inserting Images from Media Gallery does not work

nopitter

Member
Versions installed:

XenForo 2.2.6 Patch 2
XenForo Media Gallery 2.2.3

Maybe i am an idiot, maybe its because it is Friday ;) but

Inserting an image from media gallery does not work

Example:

Album: https://messerforum.net/media/albums/testalbum.300/
Image: https://messerforum.net/media/_dsc3035-bearbeitet-jpg.239466/

I want to insert this image in my posting:


But only the "missing image" png is shown.

Hmm. I really have no idea. Any help?

Thanks!

Peter
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
How are you inserting it?

If you use the embed bb code it should work.

1630085967057.png
Otherwise the bb code should be: [IMG width="1918px" height="1439px"]https://www.messerforum.net/media/_dsc3035-bearbeitet-jpg.239466/full[/IMG]
 

nopitter

Member
bb code is:

Code:
[IMG]https://www.messerforum.net/media/_dsc3035-bearbeitet-jpg.239466/[/IMG]

Link comes from the Lightbox Navigation

Screenshot 2021-08-27 200509.png

Your bb code works.

One of my users has the same problem.
user bmesser, posting: https://messerforum.net/threads/benchmade-foto-galerie.26286/page-10#post-1106611

bb code is:

Code:
[IMG width="1200px" height="900px"]https://www.messerforum.net/media/20210827_075524379_ios-jpg.239461/full[/IMG]

During editing his post (or creating a new for testing), insert image -> copy paste the link - shows the image.
But after saving the posting, its gone.

hmmmm
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
The link URL: https://www.messerforum.net/media/_dsc3035-bearbeitet-jpg.239466/

Is different to the IMG bbcode URL: [IMG width="1918px" height="1439px"]https://www.messerforum.net/media/_dsc3035-bearbeitet-jpg.239466/full[/IMG]

You need to use this one:
1630089336158.png
 

nopitter

Member
Top