1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.5 IMAP Server Error

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by Freelancer, Feb 23, 2016.

  1. Freelancer

    Freelancer Well-Known Member

    From time to time I have this Server Error repeating to appear...

    What does it mean exactly? I see an eMail problem, but what is it exactly?

    Code:
    Server Error Log
    Error Info
    Zend_Mail_Protocol_Exception: cannot connect to host; error = (errno = 0 ) - library/Zend/Mail/Protocol/Imap.php:100
    Generated By: Unknown Account, 3 minutes ago
    Stack Trace
    #0 /var/www/clients/client180/web812/web/library/Zend/Mail/Storage/Imap.php(273): Zend_Mail_Protocol_Imap->connect('mail.xxxxxxxxx...', 993, 'SSL')
    #1 /var/www/clients/client180/web812/web/library/XenForo/Model/EmailBounce.php(292): Zend_Mail_Storage_Imap->__construct(Array)
    #2 /var/www/clients/client180/web812/web/library/XenForo/Deferred/EmailBounce.php(19): XenForo_Model_EmailBounce->openBounceHandlerConnection()
    #3 /var/www/clients/client180/web812/web/library/XenForo/Model/Deferred.php(295): XenForo_Deferred_EmailBounce->execute(Array, Array, 7.9999988079071, '')
    #4 /var/www/clients/client180/web812/web/library/XenForo/Model/Deferred.php(429): XenForo_Model_Deferred->runDeferred(Array, 7.9999988079071, '', false)
    #5 /var/www/clients/client180/web812/web/library/XenForo/Model/Deferred.php(374): XenForo_Model_Deferred->_runInternal(Array, NULL, '', false)
    #6 /var/www/clients/client180/web812/web/deferred.php(23): XenForo_Model_Deferred->run(false)
    #7 {main}
    Request State
    array(3) {
      ["url"] => string(44) "https://www.xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx.com/deferred.php"
      ["_GET"] => array(0) {
      }
      ["_POST"] => array(4) {
        ["_xfRequestUri"] => string(1) "/"
        ["_xfNoRedirect"] => string(1) "1"
        ["_xfToken"] => string(8) "********"
        ["_xfResponseType"] => string(4) "json"
      }
    }
     
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    It indicates a (temporary) problem with your server connecting to the SMTP server.

    If it is occasional and sporadic then it is likely due to temporary network or server issues.
     
    Freelancer likes this.
  3. Freelancer

    Freelancer Well-Known Member

    Yes it is occasional and sporadic. I think the server has timeouts sometimes. I will contact the hosting provider. Thank you!
     

Share This Page