• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.3 Illegal string offset 'relative'

TDUBS

Active member
#1
Hello,

I have run across this issue in my server logs. I am unable to find out what caused this, but I'm either thinking something with the mail server or a plugin modification. I may be incorrect, but can someone tell me what this is?

ErrorException: Illegal string offset 'relative' - library/XenForo/Template/Helper/Core.php:302
Generated By: Unknown Account, 15 minutes ago

#0 /home/cpadmin/public_html/library/XenForo/Template/Helper/Core.php(302): XenForo_Application::handlePhpError(2, 'Illegal string ...', '/home/cpadmin/p...', 302, Array)
#1 [internal function]: XenForo_Template_Helper_Core::helperDateTimeHtml(1394961581)
#2 /home/cpadmin/public_html/library/XenForo/Template/Helper/Core.php(845): call_user_func_array(Array, Array)
#3 /home/cpadmin/public_html/library/DoublePost/BbCode/Formatter/Base.php(70): XenForo_Template_Helper_Core::callHelper('datetimehtml', Array)
#4 [internal function]: DoublePost_BbCode_Formatter_Base->renderDoublePost(Array, Array, Object(PHCTags_BbCode_Formatter_Base))
#5 /home/cpadmin/public_html/library/XenForo/BbCode/Formatter/Base.php(740): call_user_func(Array, Array, Array, Object(PHCTags_BbCode_Formatter_Base))
#6 /home/cpadmin/public_html/library/XenForo/BbCode/Formatter/Base.php(647): XenForo_BbCode_Formatter_Base->renderValidTag(Array, Array, Array)
#7 /home/cpadmin/public_html/library/XenForo/BbCode/Formatter/Base.php(560): XenForo_BbCode_Formatter_Base->renderTag(Array, Array, 0)
#8 /home/cpadmin/public_html/library/XenForo/BbCode/Formatter/Base.php(541): XenForo_BbCode_Formatter_Base->renderTreeElement(Array, Array, 0)
#9 /home/cpadmin/public_html/library/XenForo/BbCode/Formatter/Base.php(521): XenForo_BbCode_Formatter_Base->renderSubTree(Array, Array)
#10 /home/cpadmin/public_html/library/XenForo/BbCode/Parser.php(505): XenForo_BbCode_Formatter_Base->renderTree(Array, Array)
#11 /home/cpadmin/public_html/library/PHCTags/Model/Posts.php(74): XenForo_BbCode_Parser->render('http://i12...')
#12 /home/cpadmin/public_html/library/PHCTags/Cron.php(6): PHCTags_Model_Posts->getAllTaggedContent()
#13 [internal function]: PHCTags_Cron::CompileTags(Array)
#14 /home/cpadmin/public_html/library/XenForo/Model/Cron.php(356): call_user_func(Array, Array)
#15 /home/cpadmin/public_html/library/XenForo/Deferred/Cron.php(24): XenForo_Model_Cron->runEntry(Array)
#16 /home/cpadmin/public_html/library/XenForo/Model/Deferred.php(256): XenForo_Deferred_Cron->execute(Array, Array, 7.99999904633, '')
#17 /home/cpadmin/public_html/library/XenForo/Model/Deferred.php(390): XenForo_Model_Deferred->runDeferred(Array, 7.99999904633, '', false)
#18 /home/cpadmin/public_html/library/XenForo/Model/Deferred.php(335): XenForo_Model_Deferred->_runInternal(Array, NULL, '', false)
#19 /home/cpadmin/public_html/deferred.php(23): XenForo_Model_Deferred->run(false)
#20 {main}

array(3) {
["url"] => string(34) "http://url.com/deferred.php"
["_GET"] => array(0) {
}
["_POST"] => array(4) {
["_xfRequestUri"] => string(38) "/index.php?threads/an-introduction.67/"
["_xfNoRedirect"] => string(1) "1"
["_xfToken"] => string(8) "********"
["_xfResponseType"] => string(4) "json"
}
}
[/QUOTE]

Thanks!
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
#2
I see mention of an add-on called DoublePost, so you could try disabling that to see if it is the cause.