• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Not a bug I can't upload to my website

Status
Not open for further replies.

WeeHee

New member
#1
Code:
The following error occurred:

copy(/tmp/php0ULXgg): failed to open stream: No such file or directory
XenForo_Application::handlePhpError()
copy() in XenForo/Helper/File.php at line 253
XenForo_Helper_File::safeRename() in XenForo/DataWriter/AttachmentData.php at line 265
XenForo_DataWriter_AttachmentData->_moveFile() in XenForo/DataWriter/AttachmentData.php at line 224
XenForo_DataWriter_AttachmentData->_writeAttachmentFile() in XenForo/DataWriter/AttachmentData.php at line 144
XenForo_DataWriter_AttachmentData->_postSave() in XenForo/DataWriter.php at line 1423
XenForo_DataWriter->save() in XenForo/Model/Attachment.php at line 539
XenForo_Model_Attachment->insertUploadedAttachmentData() in XenForo/ControllerPublic/Attachment.php at line 205
XenForo_ControllerPublic_Attachment->actionDoUpload() in XenForo/FrontController.php at line 351
XenForo_FrontController->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 134
XenForo_FrontController->run() in /home/vol8_3/cuccfree.com/cucch_17909744/blackspigot.ml/htdocs/index.php at line 13
Can someone say how to fix it?

XenForo 1.5.8

XenForo Resource Manager 1.2.3
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
#2
If you require support, you will need to associate your forum user name with your license and post in the correct support forum.
 
Status
Not open for further replies.