• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.2 Help with errors

#1
Hello,
As some of you know I encounter huge database corruption problem and because I was stupid enough I didn't have any backup so I tried to pull out data from that corrupted database. I partially did it in the end lost 6 month of all data.

I installed fresh xenForo installation and imported all tables that were usable back. Now everything works OK but from time to time I see some errors. I tried to figure out what is wrong but I just can't decode those messages. Also I know that this is was not ideal solution to import data from corrupted database but I had no choice, so please help me if you can in any way.

Now, all those error occures just from time to time and not every day

1)
Code:
Error Info
ErrorException: Undefined variable: mykey - library/ForumRunner/CronEntry/CheckStatus.php:27
Generated By: Unknown Account, Tuesday at 6:02 AM
Stack Trace
#0 /home/admin/my_site.net/forum/library/ForumRunner/CronEntry/CheckStatus.php(27): XenForo_Application::handlePhpError(8, 'Undefined varia...', '/home/admin/mal...', 27, Array)
#1 [internal function]: ForumRunner_CronEntry_CheckStatus::doCheckStatus(Array)
#2 /home/admin/my_site.net/forum/library/XenForo/Model/Cron.php(356): call_user_func(Array, Array)
#3 /home/admin/my_site.net/forum/library/XenForo/Deferred/Cron.php(24): XenForo_Model_Cron->runEntry(Array)
#4 /home/admin/my_site.net/forum/library/XenForo/Model/Deferred.php(252): XenForo_Deferred_Cron->execute(Array, Array, 9.9999969005585, '')
#5 /home/admin/my_site.net/forum/library/XenForo/Model/Deferred.php(378): XenForo_Model_Deferred->runDeferred(Array, 9.9999969005585, '', false)
#6 /home/admin/my_site.net/forum/library/XenForo/Model/Deferred.php(331): XenForo_Model_Deferred->_runInternal(Array, NULL, '', false)
#7 /home/admin/my_site.net/forum/deferred.php(23): XenForo_Model_Deferred->run(false)
#8 {main}
Request State
array(3) {
["url"] => string(44) "http://forum.my_site.net/deferred.php"
["_GET"] => array(0) {
}
["_POST"] => array(3) {
["_xfRequestUri"] => string(61) "/index.php?threads/roco-s%C5%BD-j%C5%BD-03-sb-109.3252/page-6"
["_xfNoRedirect"] => string(1) "1"
["_xfResponseType"] => string(4) "json"
}
}

2)
Code:
Zend_Db_Statement_Mysqli_Exception: Mysqli statement execute error : Incorrect key file for table './forumtest2/xf_search_index.MYI'; try to repair it - library/Zend/Db/Statement/Mysqli.php:214
Generated By: Mon, Today at 11:48 AM
Stack Trace
#0 /home/admin/my_site.net/forum/library/Zend/Db/Statement.php(297): Zend_Db_Statement_Mysqli->_execute(Array)
#1 /home/admin/my_site.net/forum/library/Zend/Db/Adapter/Abstract.php(479): Zend_Db_Statement->execute(Array)
#2 /home/admin/my_site.net/forum/library/Zend/Db/Adapter/Abstract.php(661): Zend_Db_Adapter_Abstract->query('DELETE FROM `xf...')
#3 /home/admin/my_site.net/forum/library/XenForo/Search/SourceHandler/MySqlFt.php(151): Zend_Db_Adapter_Abstract->delete('xf_search_index', 'content_type = ...')
#4 /home/admin/my_site.net/forum/library/XenForo/Search/Indexer.php(105): XenForo_Search_SourceHandler_MySqlFt->deleteFromIndex('post', Array)
#5 /home/admin/my_site.net/forum/library/XenForo/Search/DataHandler/Post.php(87): XenForo_Search_Indexer->deleteFromIndex('post', Array)
#6 /home/admin/my_site.net/forum/library/XenForo/Search/DataHandler/Abstract.php(278): XenForo_Search_DataHandler_Post->_deleteFromIndex(Object(XenForo_Search_Indexer), Array)
#7 /home/admin/my_site.net/forum/library/XenForo/DataWriter/DiscussionMessage.php(983): XenForo_Search_DataHandler_Abstract->deleteFromIndex(Object(XenForo_Search_Indexer), Array)
#8 /home/admin/my_site.net/forum/library/XenForo/DataWriter/DiscussionMessage.php(844): XenForo_DataWriter_DiscussionMessage->_deleteFromSearchIndex()
#9 /home/admin/my_site.net/forum/library/XenForo/DataWriter.php(1767): XenForo_DataWriter_DiscussionMessage->_postDelete()
#10 /home/admin/my_site.net/forum/library/XenForo/Model/InlineMod/Post.php(123): XenForo_DataWriter->delete()
#11 /home/admin/my_site.net/forum/library/XenForo/ControllerPublic/InlineMod/Abstract.php(125): XenForo_Model_InlineMod_Post->deletePosts(Array, Array, NULL)
#12 /home/admin/my_site.net/forum/library/XenForo/ControllerPublic/InlineMod/Post.php(54): XenForo_ControllerPublic_InlineMod_Abstract->executeInlineModAction('deletePosts', Array, Array)
#13 /home/admin/my_site.net/forum/library/XenForo/FrontController.php(347): XenForo_ControllerPublic_InlineMod_Post->actionDelete()
#14 /home/admin/my_site.net/forum/library/XenForo/FrontController.php(134): XenForo_FrontController->dispatch(Object(XenForo_RouteMatch))
#15 /home/admin/my_site.net/forum/index.php(13): XenForo_FrontController->run()
#16 {main}
Request State
array(3) {
["url"] => string(68) "http://www.my_site.net/forum/index.php?inline-mod/post/delete"
["_GET"] => array(2) {
["inline-mod/post/delete"] => string(0) ""
["threads/kolekcja-h0-modela-tram-lokomotiva_3115/page-6"] => string(0) ""
}
["_POST"] => array(6) {
["hard_delete"] => string(1) "1"
["save"] => string(16) "Obriši post/ove"
["posts"] => array(1) {
[0] => string(5) "73433"
}
["_xfConfirm"] => string(1) "1"
["redirect"] => string(100) "http://www.my_site.net/forum/index.php?threads/kolekcja-h0-modela-tram-lokomotiva.3115/page-6"
["_xfToken"] => string(8) "********"
}
}

3)

Code:
Error Info
Zend_Db_Statement_Mysqli_Exception: Mysqli prepare error: Table 'forumtest2.xf_options' doesn't exist - library/Zend/Db/Statement/Mysqli.php:77
Generated By: Unknown Account, Dec 27, 2013
Stack Trace
#0 /home/admin/my_site.net/forum/library/Zend/Db/Statement.php(115): Zend_Db_Statement_Mysqli->_prepare('?            UP...')
#1 /home/admin/my_site.net/forum/library/Zend/Db/Adapter/Mysqli.php(381): Zend_Db_Statement->__construct(Object(Zend_Db_Adapter_Mysqli), '?            UP...')
#2 /home/admin/my_site.net/forum/library/Zend/Db/Adapter/Abstract.php(478): Zend_Db_Adapter_Mysqli->prepare('?            UP...')
#3 /home/admin/my_site.net/forum/library/ForumRunner/CronEntry/CheckStatus.php(63): Zend_Db_Adapter_Abstract->query('?            UP...')
#4 [internal function]: ForumRunner_CronEntry_CheckStatus::doCheckStatus(Array)
#5 /home/admin/my_site.net/forum/library/XenForo/Model/Cron.php(356): call_user_func(Array, Array)
#6 /home/admin/my_site.net/forum/library/XenForo/Deferred/Cron.php(24): XenForo_Model_Cron->runEntry(Array)
#7 /home/admin/my_site.net/forum/library/XenForo/Model/Deferred.php(252): XenForo_Deferred_Cron->execute(Array, Array, 9.9999978542328, '')
#8 /home/admin/my_site.net/forum/library/XenForo/Model/Deferred.php(378): XenForo_Model_Deferred->runDeferred(Array, 9.9999978542328, '', false)
#9 /home/admin/my_site.net/forum/library/XenForo/Model/Deferred.php(331): XenForo_Model_Deferred->_runInternal(Array, NULL, '', false)
#10 /home/admin/my_site.net/forum/deferred.php(23): XenForo_Model_Deferred->run(false)
#11 {main}
Request State
array(3) {
  ["url"] => string(48) "http://www.my_site.net/forum/deferred.php"
  ["_GET"] => array(0) {
  }
  ["_POST"] => array(4) {
    ["_xfRequestUri"] => string(60) "/forum/index.php?threads/j%C5%BD-665-modeli-za-preradu.6039/"
    ["_xfNoRedirect"] => string(1) "1"
    ["_xfToken"] => string(8) "********"
    ["_xfResponseType"] => string(4) "json"
  }
}
In this error I see that problem is with table optionS and I see that I have only option in database

4)
When I try to rename node name I get error "Please enter valid value".
What could be coseing it and is it possible to rename nodes directly in database?
 
Last edited:
#3
Yes, those errors are copy/paste from server error logs.

Only problem number 4 is not recorded in server error logs but is displayed when I try to rename node.
 

Jeremy

Well-known member
#6
The first error.

The second error you need to repair your xf_search_index table.

Are you still receiving the 3rd?