1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Help to me [Hipsterizing...]

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by ProHackers, Jan 17, 2015.

  1. ProHackers

    ProHackers New Member

    Error in forum:

    Hipsterizing...

    [​IMG]

    Help me please :(

     
  2. Amaury

    Amaury Well-Known Member

    You will need to post in the support section if you require support. If you can't, associate your customer account with your forum account.
     
  3. ProHackers

    ProHackers New Member

    I have associated my account Forum with xenforo...
     
  4. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    I have moved the thread to the correct forum.

    You will need to provide some more information though.
    The thread title and screenshot don't explain what the problem is.
     
  5. ProHackers

    ProHackers New Member


    Well first of all thank you.

    Secondly, the problem is that in the Forum start out text with the name of "Hipsterizing..." and get all sides automatic, leaves the sides of the images.
     
  6. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    It's still not really clear what the problem is.
    Can you post a link?
     
  7. ProHackers

    ProHackers New Member

    Is that sending the link you will not see anything, depends on who comes out or not, and it comes out that text in images... and not be how to solve, [would think that it is on the server, but which?]
     

Share This Page