1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Google-Bot searching "Search" at my private Forum?

Discussion in 'XenForo Questions and Support' started by erich37, Sep 26, 2012.

  1. erich37

    erich37 Well-Known Member

    I have a Forum which is set-up as a Private Community.
    So all my Forum-Nodes are only visible to Registered Members only, not to visitors.
    Also my "Member List" is only visible for Registered Members.
    I have also set the URLs at "domain.com/members" , "domain.com/online" and "domain.com/recent-activity" to be visible by Registered Members only.

    Google-Bot seems to still have access to my "Search-Box". What information can Google-Bot collect from the "Search-Box" of my Forum ?

    See screenshots:


  2. MagnusB

    MagnusB Well-Known Member

    Search page is most likely available to guests. Just disallow /search/ in robots.txt, you should do that either way.
  3. erich37

    erich37 Well-Known Member

    when I am typing "domain.com/search" , then it is not visible for guests.....
  4. MagnusB

    MagnusB Well-Known Member

    Visit your front page, and try to use the quick search. Either way, adding Disallow: /search/ to robots.txt will stop Google from accessing that page.
  5. erich37

    erich37 Well-Known Member

    Thanks Magnus!

    I have also disabled the "Search" vor visitors. Only Registered Members are allowed to search.
    I do not have the "quick search" showing at my "frontpage" at all.

Share This Page