1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

getting 140 character limit error on profile posts

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by Diana, Oct 19, 2011.

  1. Diana

    Diana Active Member

    I can't enter more than a few words without getting an "over 140" error message. I'm the only one
    with that problem, and I'm the administrator. I've checked permissions, and they seem to be fine.

    By the way, I'm still on 1.0. I just moved the forum from the test site to a permanent domain last week and want to work out the bugs before I upgrade. Maybe that's a clue to the problem since I didn't encounter this on the test site.
     
  2. Forsaken

    Forsaken Well-Known Member

    140 is the character limit for status and profile messages.
     
  3. Diana

    Diana Active Member

    Yes, but I'm not entering 140 characters. My limit seems to be less than half that.
     
  4. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    Exactly how many characters can you post before you hit the limit?

    That is strange that you are the only one affected. What if you use a different account?
     
  5. bambua

    bambua Well-Known Member

    Actually that's 135 isn't it? 27 * 5
     
  6. bambua

    bambua Well-Known Member

    Pardon me miscounted 28 * 5, you have 140 there.
     
  7. Diana

    Diana Active Member

    wait, i deleted that post because I was still doing the math

    this is 140 without spaces

    testtesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttest

    So I guess I must have had too many spaces in my text.

    Without actually counting the characters it seems to me that others could type fives lines of text
    whereas I could barely fit in three.
     

Share This Page