1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.2 Forum Font

Discussion in 'XenForo Questions and Support' started by C.Stanley, Dec 6, 2013.

  1. C.Stanley

    C.Stanley Active Member

    can someone please look at the font on my forums and tell me why it looks different if it does or if it is just me? Thanks in advance.

    http://globalhax.com
     
    Last edited: Dec 6, 2013
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Different to what?

    Which forum?
     
    C.Stanley likes this.
  3. C.Stanley

    C.Stanley Active Member

    Different from default. Just looks funny to me.

    Sorry link added
     
  4. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    I don't see a link...
     
  5. C.Stanley

    C.Stanley Active Member

    Added To First Post. Www.Globalhax.com
     
  6. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Which font are you concerned about?
     
  7. Russ

    Russ Well-Known Member

    Seems you're using a custom font:

    segoeui, however you're calling it two different ways. One is set via the body tag and that's correct.

    However in some areas such as nav/sub nav it's also set there but it's set wrong:

    segoeui

    instead of:

    segoe ui
     
    C.Stanley likes this.
  8. C.Stanley

    C.Stanley Active Member

    All font. I Would like It Set Like default Xf Font. How Can I Do this?
     
  9. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Create a new default style.
    Go through the style properties and set every font instance the same on your custom style.
     
    C.Stanley likes this.

Share This Page